Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Comitè de Bioseguretat

Congrés anual 2024 de l'European Biosafety Association (EBSA)

01 març 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

L'European Biosafety Association (EBSA) organitza els dies 16 i 17 de maig del 2024 el seu congrés anual a Anvers (Bèlgica).

congrés EBSA

L'European Biosafety Association (EBSA), fundada el 1996, és una organització sense ànim de lucre que té com a màxima finalitat proveir un fòrum per a la discussió i el debat de problemàtiques associades a la bioseguretat, la biocustòdia o activitats relacionades, entre els seus membres.

Aquesta associació té 24 membres d'estats europeus però també de fora del continent. EBSA està oberta a qualsevol que treballi en el camp de la bioseguretat proporcionant oportunitats excel·lents per a treballs i relacions col·laboratives en xarxa. Un dels moments en què això es fa més palpable és al congrés de l'associació, juntament amb els cursos especialitzats organitzats els dies anteriors a la conferència, i que aquest any tindrà lloc a Anvers (Bèlgica), el proper mes de maig.

Us animem a participar en aquest congrés mostrant les vostres aproximacions, experiències i coneixements i buscant allò que pugui ser d'interès per a la nostra universitat.

Més informació

Dins de