Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament d'Antropologia Social i Cultural

Xerrada-Conferència. Recorreguts professionals de l'Antropologia "Com hi hem arribat i quins aspectes cal tenir en compte"

22 març 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Des del Departament d'Antropologia de la UAB, en el marc del Seminari de Pràctiques Externes, i l'Associació Catalana de Professionals de l'Antropologia (ACPA) hem organitzat la següent xerrada sobre professionalització a la que us convidem i esperem que assistiu tot el professorat i alumnat del Departament.  

  

Recorreguts professionals de l'Antropologia 

"Com hi hem arribat i quins aspectes cal tenir en compte"

  

El proper 4 d'abril de 9:30h a 11:00h a l'Aula P-6 de la Facultat de Psicologia. 

Img Xerrada Antropologia

Coneixerem de primera mà el recorregut professional i laboral de dos ex-estudiants del Grau d'Antropologia Social i Cultural de la UAB, amb experiències professionals de fora de l'àrea metropolitana, perquè l'Antropologia no té límits i on ens respondran preguntes o dilemes clau que sorgeixen just acabar els estudis: com han arribat fins aquí? quins aspectes cal tenir en compte a l'hora de buscar feina? A la vegada, la Marta i el Fran son socis de l'Associació Catalana de Professionals de l'Antropologia (ACPA) i ens presentaran l'entitat, els projectes que s'emprenen, els serveis i la defensa de la professió que s'hi exerceix. 

  

Tot això i més amb: 

  

Marta Rallo és autònoma i es dedica a realitzar investigacions qualitatives per entitats públiques i privades, sobretot a la plana de Lleida. És sòcia treballadora de la cooperativa cultural La Xicoia. Gràcies a una investigació que va fer sobre el gènere i la ruralitat ha sigut reconeguda com a "Dona Transformadora" per la Delegació territorial de la Generalitat de Catalunya a Lleida. Graduada en Antropologia Social i Cultural  i màster de polítiques socials i acció comunitaria de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Sòcia núm. 125 de l'ACPA. 

  

Fran Ventura Fabra treballa com a tècnic antropòleg a la cooperativa FITES Terres de l’Ebre, dedicada a la planificació estratègica, acompanyament de processos comunitaris, impuls de projectes socials diversos i acompanyament d’equips de treball. També ha treballat com investigador amb temes de patrimoni etnològic. Graduat en Antropologia Social i Cultural (UAB) i màster en Història Contemporània (UB). Soci núm.105 i membre de la junta de l'ACPA. 

Dins de