Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament d'Antropologia Social i Cultural

Beques col·laboració 2022-2023

22 juny 2022
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Oberta la Convocatòria de les Beques de Col·laboració en Departaments per al curs 2022-2023.

Aquestes beques estan destinades a facilitar als estudiants matriculats al darrer curs del grau o bé al primer curs del Màster la seva incorporació a tasques de suport de recerca a departaments.

imatge beques

IMPORTANT

  • La convocatòria especifica que l’estudiant ha de prestar la col·laboració a la universitat on està matriculat, per tant, les sol·licituds per a col·laborar al Departament d’Antropologia són específicament pels estudiants matriculats al Grau o Màster del Departament d’Antropologia Social i Cultural de la UAB.
  •  Abans de realitzar qualsevol consulta per mail si us plau llegiu amb atenció les bases de la convocatòria i comproveu que reuniu els requisits per presentar-vos (nota de tall, curs matriculat, etc.).
  • Podrà obtenir-se la condició de beneficiari d’aquesta beca en un únic curs acadèmic i per una sola vegada. És a dir, estudiants que han obtingut la beca en cursos anteriors no poden tenir-la de nou.
  • La presentació d’aquesta beca és individual i telemàtica però juntament amb la sol·licitud, els/les sol·licitants hauran d'adjuntar una proposta de projecte prèviament avaluada, signada i segellada pel departament, per tal de que l’alumne/a després la pugi pujar a la plataforma telemàtica.
  • Les/els alumnes d’Antropologia UAB de 4rt o primer del Màsters que compleixin els requisits (segons les bases) hauran de comunicar-nos la seva voluntat de participar en aquesta convocatòria abans del 10 de Setembre de 2022 per tal d’assegurar que realitzen un projecte pertinent i que podem donar el vistiplau  (necessari per presentar sol·licitud) i que poden lliurar tots els documents abans de la data màxima de tancament de la convocatòria (20 de setembre de 2022).
  • Els projectes que es presentin per lliure, sense atendre a les necessitats i directrius aquí expressades, s’exposen a no ser avalats pel departament.
  • Els estudiants interessats en sol·licitar la beca s’han de posar contacte amb la Secretària Acadèmica del departament, Montserrat Clua: Montserrat.clua@uab.cat
  • Tingueu en compte que l’agost són vacances i no es contestaran els correus fins la tornada al setembre

 

L’enllaç a la convocatòria i als tràmits és el següent: https://www.educacionyfp.gob.es/servicios-al-ciudadano/catalogo/estudiantes/becas-ayudas/para-estudiar/universidad/grado/becas-colaboracion.html

Dins de