Dret

Composició del Fons

Els fons de Dret, es troba bàsicament a la Biblioteca de Ciències Socials. Aquest fons està orientat a les diferents titulacions impartides per la Facultat de Dret i per l’Escola de Prevenció i Seguretat Integral.

Consulteu el  catàleg de les biblioteques UAB per localitzar els fons. Teniu també  la guia de Com consultar el catàleg  i localitzar un document, que us pot servir d'ajuda.

Per localitzar el fons dins de la Biblioteca de Ciències Socials consulteu la guia Organització del fons  a la Biblioteca de Ciències Socialsi la de Classificació del fons.

Podeu localitzar els documents dins la biblioteca consultant els planells de la  planta  0 i de la planta -2 .

El fons digital accessible en línia el podeu consultar a través del catàleg o directament a través de Trobador+, portal de recursos electrònics de la UAB. Des del portal accedim a les bases de dades  de dret, revistes electròniques i llibres electrònics. També podeu accedir als llibres digitals des del portal de llibres electrònics de la Biblioteca de Ciències Socials

Us proposem una sèrie de guies que us ajudaran a trobar els materials de la biblioteca i a conèixer els recursos en aquestes matèries.

Guia de la Biblioteca de Ciències Socials


Hi ha moltes altres guies d’ajuda que ofereix el Servei de Biblioteques UAB.