Antropologia

Composició del fons

El fons que fa referència a Antropologia i matèries afins de què disposa la UAB es troba majoritàriament a la Biblioteca d’Humanitats, que reparteix el seu fons en dos edificis diferenciats:

D’una banda, trobarem els títols de publicacions periòdiques d’antropologia a la Sala de Revistes, Edifici B (davant de l’Auditori).

De l’altra, a la planta primera de la Biblioteca d’Humanitats (Edifici L) hi trobem les monografies corresponents a les matèries d’Antropologia, Etnologia, Costumaris, etc., que seguint la classificació que es fa servir ocupen el número 39. Majoritària, però no únicament, es troben en aquest número. Altres matèries com l’estudi de les religions 291 o la metodologia de les ciències socials 303 es troben també a la primera planta. També us pot interessar l'antropologia educativa (37.015.2) o l'antropologia física (572).

El fons digital accessible en línia el podeu consultar a través del catàleg, ja siguin llibres electrònics, revistes electròniques, bases de dades... També disposeu de Trobador+, portal d’accés als recursos electrònics de les biblioteques de la UAB.

Us recomanem les col·leccions especials Biblioteca John Murra-ICA i la Col·lecció Harumi Befu

Us proposem una sèrie de guies generals que us ajudaran a trobar els materials de la biblioteca:

Guia de la Biblioteca d’Humanitats

Guia del préstec

Com trobar documents al catàleg de les biblioteques UAB

Hi ha moltes altres guies d’ajuda que ofereix el Servei de Biblioteques UAB.