Certifica el teu nivell d'idiomes

Imatge exàmens setembre 2022

Presenta’t a la convocatòria d’exàmens de setembre de 2022 i aconsegueix el teu certificat. Matrícula oberta!

12/07/2022

El proper mes de setembre oferim exàmens a la comunitat universitària, a professionals i a qualsevol persona (a partir de 16 anys) que vulgui o necessiti acreditar el seu nivell d'alemany, anglès, francès o italià.

Els exàmens tindran lloc entre el 9 i el 12 de setembre. Consulta els dies i horaris concrets de cada idioma en aquests enllaços:

  • Anglès: examen multinivell que et permet obtenir un certificat dels nivells B1, B2 o C1.
  • Alemany: nivell A1.
  • Francès: nivells A1, A2 i B1.
  • Italià: nivell A1.

La inscripció és en línia i està oberta de l'1 al 27 de juliol, el 29 d'agost i l'1 de setembre.

Tots els exàmens del Servei de Llengües permeten obtenir un certificat acreditatiu del nivell de llengua en relació amb el Marc europeu comú de referència per a les llengües, el MECR. Els nostres certificats de nivell són certificats universitaris, i són reconeguts per totes les universitats catalanes, la Generalitat de Catalunya i moltes empreses i entitats. Són vàlids per reconèixer crèdits a la UAB, per acreditar el requisit del nivell B2 de tercera llengua i per accedir als màsters de les universitats de Catalunya que demanen un nivell de llengua. 

 

Notícies relacionades

Imatge notícia matrícula oberta 2022-2023

Bones vacances!

Entre el 30 de juliol i el 28 d'agost tanquem les nostres portes. Mentrestant, pots consultar la nostra oferta de cursos d'idiomes!

Totes les notícies