Vés al contingut principal

L'ICTA-UAB, present a la UAB Barcelona Summer School

08 juny 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La UAB Barcelona Summer School ofereix enguany una àmplia oferta formativa d'assignatures de grau en una gran multitud d'àmbits que es duu a terme des de finals de juny a finals de juliol, una vegada finalitzat el curs acadèmic ordinari. Els investigadors de l’ICTA-UAB Graham Mortyn i Claudio Cattaneo coordinen dos dels cursos.

UAB Barcelona Summer School ICTA-UAB

La UAB Barcelona Summer School organitza la seva setena edició oferint un total de 26 assignatures de tots els àmbits acadèmics (ciències, biociències, ciències de la salut, arts i humanitats, ciències socials i jurídiques i enginyeria).

L’investigador de l’ICTA-UAB Graham Mortyn coordinarà el curs Geography of Global Change, mentre que Claudio Cattaneo és el responsable del curs Ecological Economics and Degrowth Principles.

El curs Geography of Global Change és un curs integral (global) dissenyat per considerar de manera crítica molts aspectes de l'amenaça mediambiental actual, especialment el canvi climàtic. El curs comença amb els principis bàsics pels quals s'han d'avaluar tots els temes, incloent-hi les escales de temps espacials i temporals, els principis de “canvi” i molt més. Tot seguit, el curs continua amb les diferents esferes d'impacte de la Terra, incloent-hi l'atmosfera, els oceans i les superfícies terrestres. Es farà especial atenció als oceans, atesa la particular importància d'aquest àmbit al nostre planeta blau Terra.

El curs Ecological Economics and Degrowth Principles té com a objectiu presentar una nova perspectiva a l'àmbit econòmic relacionant-ho amb el medi ambient (límits planetaris) i els objectius de desenvolupament sostenible. Considera els límits de l'economia circular ecològica, els dilemes principals del creixement i les seves implicacions per a la societat i el medi ambient. Contrastarà les compensacions entre el creixement econòmic (i la creació de llocs de treball) i la protecció del medi ambient amb la justícia social i mostrarà la nova perspectiva del decreixement.

La llengua de docència és l'anglès, tot i que hi ha alguns cursos que s'imparteixen en castellà. La UAB Barcelona Summer School es desenvolupa en dos períodes de tres setmanes, del 20 de juny al 8 de juliol y del 11 al 29 de juliol, amb un horari de 9h a 12:30 h. A més, la participació als cursos es pot convalidar per sis crèdits i fins a dotze crèdits ECTS. 

El preu dels cursos és de 850 euros per a estudiants estrangers i no UAB. Per a estudiants UAB i Alumni, el preu és de 200 euros.

Més informació: UAB Barcelona Summer School

Dins de