Vés al contingut principal

Investigadors de l'ICTA-UAB a la Nit Europea de la Recerca

13 set. 2021
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Els investigadors de l’ICTA-UAB, Beatriz Rodríguez Labajos i André Colonese participen en la propera edició de la Nit Europea de la Recerca.

Nit Europea de la Recerca

Els científics participaran en dues xerrades divulgatives vinculades a temes d’emergència climàtica, organitzades la setmana prèvia a la celebració de la Nit Europea de la Recerca se celebra el proper divendres dia 24 de setembre en més de 300 ciutats de 30 països de tota Europa. El seu objectiu és apropar la recerca, la innovació i els seus protagonistes, els científics i científiques, a la ciutadania d’una forma planera i divertida. Així, tot tipus de públic, des d’escoles, famílies i canalla fins a joves o adults de totes les edats, podreu conèixer i ser partícips de la ciència del vostre territori a través de diferents activitats com tallers, xerrades, espectacles, experiments, observacions astronòmiques i jocs.

La Nit de la Recerca a Catalunya està organitzada per la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat de Girona (UdG), la Universitat Rovira i Virgili (URV), la Universitat de Lleida (UdL) i l'Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal).
Els actes estan recolzats per la Comissió Europea com a part de les Accions Marie Sktodowsca-Curie del programa H2020 adreçat a potenciar carreres del personal investigador europeu.

Beatriz Rodríguez Labajos oferirà el proper dimarts dia 21 de setembre a les 18 hores, al Centre Cultural Sant Josep d’Hospitalet de Llobregat el taller Serveix l’activisme creatiu per defensar a les comunitats en risc de degradació ambiental?”. Els participants (màx 30) analitzaran casos on l’art o l’activisme creatiu hagin ajudat a comunitats amenaçades per la degradació de les seves condicions ambientals.

Per la seva banda, el nostre investigador André Carlo Colonese participa en la xerrada de divulgació científica sobre medi ambient i contaminació “Hi havia una vegada… un oceà”, que tindrà lloc el dimecres 22 de setembre a les 17.30 hores, a l’Auditori Barradas, també a L’Hospitalet de Llobregat.

Dins de