Vés al contingut principal

Debat sobre el film Picture a Scientist, a l'ICTA-UAB

04 feb. 2021
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

En el marc del nostre Programa de la Unitat d'Excel·lència Maria de Maeztu, l'ICTA-UAB ha organitzat un debat obert sobre la pel·lícula Picture a Scientist, que tindrà lloc el dimecres 24 de febrer, de 12 a 13:30 hores.

Picture a Scientist

En aquest documental, una biòloga, una química i una geòloga parlen de les seves experiències en el món de la ciència - superant assetjaments, desprestigi institucional i anys de menyspreu - per revolucionar la cultura científica. El tràiler de la pel·lícula es pot veure aquí. El documental s'ha projectat a diverses universitats i centres de recerca de tot el món (Harvard, Max Planck Institute, NASA, etc.).

El panell de discussió inclourà alguns membres de l'ICTA-UAB de diferents perfils d'edat i gènere com Mouna Chambon, Michael Grelaud, Filippos Exadaktylos, Isabelle Anguelovski, Laura Jiménez, Ashley Braunthal i Andre Colonese. Ells compartiran els seus pensaments sobre aquesta pel·lícula premiada i conduiran un debat obert amb l'audiència.

Pot seguir el panell de discussió aquí: https://zoom.us/j/91883390226?pwd=SlBXMnNKUS9ZbE5GcDhhcmY2NWJPdz09  

L'activitat s'emmarca dins de l'estratègia permanent i de llarg termini de l'ICTA-UAB que busca construir un Institut amb consciència de gènere, amb un fort compromís amb l'equitat de gènere, la conciliació familiar i el benestar de el personal.

La pel·lícula no es pot accedir lliurement a través d'Internet, i tenim prevista una sala de projecció, que estarà oberta de diumenge 21 al dimarts 23 de febrer perquè puguis veure la pel·lícula en qualsevol moment en aquestes dates.

Dins de