Vés al contingut principal

Dalena Tran, guanyadora del premi estudiantil de la Conferència ESEE 

23 juny 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La nostra investigadora de l'ICTA-UAB, Dalena Tran, ha estat guardonada amb un premi a la millor contribució d'estudiants a la XIV Conferència Internacional de la Societat Europea d'Economia Ecològica (ESEE 2022), celebrada del 14 al 17 de juny de 2022, a Pisa (Itàlia), sota el lema "Atraparà Aquil·les a la Tortuga?". 

Dalena Tran Winner Of the Student Prize of the ESEE Conference

L'estudiant de Doctorat a l'ICTA-UAB Dalena Tran va aconseguir un dels premis per a estudiants pel seu destacat treball sobre WED (dones defensores del medi ambient). 

El jurat havia seleccionat prèviament 6 treballs finalistes que van ser presentats pels estudiants a la conferència a la sessió de premis als millors investigadors en formació. Després de les presentacions, el jurat va seleccionar els tres treballs guanyadors, que es van anunciar a la reunió general de l'ESEE, i es van lliurar a la cerimònia final. 

A la conferència de Pisa, l'estudiant de Doctorat Dalena Tran va presentar una notable ponència sobre "Dones assassinades a la primera línia dels conflictes per la justícia mediambiental". A través de l'ecologia política comparada, aquesta investigació analitza els casos de l'Atles de Justícia Ambiental (EJAtlas) de l'ICTA-UAB, on una o més dones van ser assassinades mentre lluitaven contra una sèrie de projectes extractius o contaminants. 

Llegeix aquí un dels seus articles. 

Enhorabona, Dalena! 

Dins de