Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA-UAB)

Xè Congrés d'Energia de Catalunya Recerca i Innovació, amb Mario Giampietro

Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Detalls de l'event

En el marc del Xè Congrés d’Energia de Catalunya, la sessió sobre Comunicació i Formació anirà a càrrec de Mario Giampietro, investigador de l’ICTA-UAB.

 

Xè Congrés d’Energia de Catalunya Recerca i Innovació
Jornada: “Comunicació i Formació: Aproximació holística a la Crisi Energètica. Cap a una Transició social i ecològica"
 

Amb Mario Giampietro, investigador ICREA a l’ICTA-UAB
 

Dia: Dijous, 9 de febrer de 2023
Horari: 16h a 18.30h
Format virtual: https://www.iec.cat/jornades/coenercat2023b.asp

Organitza: Associació Congrés d’Energia de Catalunya
 

Els objectius del Xè CoEnerCat consisteixen en desmitificar idees preconcebudes, contextualitzar la realitat objectiva  i proposar les bases per aconseguir una economia descarbonitzada a l’abast de tothom.

Programa

16h - Benvinguda Francesc Bonvehí - Grup de treball Energy Building Codes de l'Agencia Internacional de l'Energia. Expert Independent de la Comissió Europea. Grup Energia de la SCT-IEC.

16.15h - Presentació Mario Giampietro - Investigador ICREA a l'institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona. Responsable del grup de recerca 'Avaluació Integrada: Sociologia, Tecnologia i Medi Ambient' (https://iaste.info/). Expert en anàlisi energètica i metabolisme social.

16.30h - Taula Rodona amb
 

  • Xavi Farré Sahún - Pirinaic ribagorçà i geògraf independent. Dr. en geografia del paisatge pirinenc (UdL, 2014), màster en ordenació territorial i desenvolupament regional (UB, 2002). Pagès d'alta muntanya i Conservador (des de 2009) de l'Observatori de Varietats de Pera i Poma de Llesp.
     
  • Alfons Pérez - Enginyer i investigador a l'Observatori del Deute en la Globalització a l'àrea d'energia i clima. Ha realitzat treballs de camp a països d'Amèrica Llatina, el Nord d'Àfrica i el Caucàs, analitzant l'impacte de les polítiques climàtiques i energètiques de la Unió Europea a l'exterior. Professor associat a la UPC. Participa a la Xarxa per la Justícia Climàtica i Xarxa per la sobirania energética.
     
  • Jordi Solé i Oller - Professor de la Universitat de Barcelona i investigador associat del CREAF. Línies de recerca: Canvi Climàtic, oceanografia i transició energètica.

Modera
Maria Crehuet - Periodista, membre del Consell Assessor de l’Associació de Micropobles de Catalunya.

18h - Cloenda Pili García - Periodista, fundadora de loest.cat