Vés al contingut principal

Sergio Villamayor parla sobre regadiu a la Jornada PRISMÀTIC

Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Detalls de l'event

Sergio Villamayor Tomás, investigador de l'ICTA-UAB participarà a la Jornada anual del programa PRISMÀTIC, que enguany està dedicada a la sequera i les onades de calor. Villamayor parlarà de regadius i dels diferents índex de vulnerabilitat davant el canvi climàtic.
 

Jornada PRISMÀTIC: "Sequera i onades de calor en augment. I ara què?"

 

Xerrada: "El regadiu i la seva vulnerabilitat davant del canvi climàtic i altres amenaces"

Ponent: Sergio Villamayor Tomás, investigador de l’ICTA-UAB
 


Dia:  Dimarts 12 de desembre de 2023
Hora: De 10 h - 13:30 h
Lloc: L’acte serà presencial, al Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya (Carrer del Foc, 57, 08038 Barcelona).

Inscripció aquí

 

Estem en un any conflictiu pel que fa a la manca d’aigua. D’una banda, cada cop plou menys I les onades de calor van en augment. De l’altra, la gestió de l’aigua que fem com a país té molts punts actius de debat. Quines són les conseqüències que té això per als ecosistemes i societat? Parlem de mar, rius, terra i boscos amb científiques i gestores en la trobada anual del Prismàtic d’enguany. Malgrat haver viscut petites treves, la tendència és clara: cada vegada experimentarem més aquests successos i cal estar preparades. 

Les jornades del Prismàtic són un espai d'aprenentatge i debat entre la comunitat científica i les persones amb capacitat de prendre decisions polítiques sobre el patrimoni natural i la biodiversitat. Davant d'un tema tan crític, el Prismàtic està compromès en proporcionar informació amb evidència científica d’una manera clara i pensada per facilitar les polítiques de gestió ambiental. Per això, l'objectiu de la jornada és aglutinar aquest coneixement científic de diversos grups de recerca catalans i explicar quines alternatives de gestió i planificació cal prioritzar davant de situacions complexes com aquesta. 
 

CONSULTA EL PROGRAMA COMPLET AQUÍ

jornada prismatic