Vés al contingut principal

Ponència: "Espais verds i salut mental: cap a l'equitat en salut i la integració als sistemes de salut"

Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Detalls de l'event

Les investigadores de l'ICTA-UAB Helen Cole i Margarita Triguero-Mas participaran al I Seminari Global "Ciència, Natura i Salut. Aplicació pràctica del coneixement científic”, organitzat per la Diputació de Barcelona i el Forest Therapy Hub. Serà en línia i tindrà lloc en espanyol i anglès amb traducció simultània.
 

Ponència: “Espais verds i salut mental: cap a l'equitat en salut i la integració als sistemes de salut”
 

Per Margarita Triguero-Mas i Helen Cole, investigadores ICTA-UAB


Dia: Dijous, 30 de març 2023
Hora: 13:00 Madrid
Lloc: Online. Inscripcions aquí: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_njFHRyRBQTG9w6DFCoamUwDes de la innovació, la salut i el benestar, el Seminari Global és una oportunitat per conèixer casos pràctics i desenvolupament d'experiències en primera persona, a càrrec dels protagonistes, investigadors d'àmbits multidisciplinaris i les bases científiques de les solucions basades a la natura, així com sessions experiencials Indoor Online.

Margarita Triguero Mas i Helen Cole presentaran el projecte HEurope GreenME, que coordinaran juntes, durant la sessió del mòdul “Teràpies basades en natura: intervencions basades en natura com un enfocament de la salut per al proper segle”.

Margarita Triguero-Mas, científica mediambiental, experta mundial en els impactes de la naturalesa urbana sobre la salut i l'equitat sanitària. Becària de recerca de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), investigadora associada d'ISGlobal (Institut de Salut Global de Barcelona) i Barcelona Lab for Urban Environmental Justice and Sustainability (BCNUEJ, part de l'ICTA-UAB) (Espanya).

Helen Cole, investigadora principal (becària Banco Santander-TALENT) a l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) de la Universitat Autònoma de Barcelona, Subdirectora, investigadora al Barcelona Lab for Urban Environmental Justice and Sustainability. Doctorat en Salut Pública (City University of New York Graduate Center). MPH en Comportament Sanitari i Educació per a la Salut (University of North Carolina at Chapel Hill). GreenMe Project. (EUA/Espanya).

SEMINARI GLOBAL