Vés al contingut principal

Daniel Gaitán recollirà el Premi Daniel Carasso

Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Detalls de l'event

L'investigador de l'ICTA-UAB Daniel Gaitán rebrà el Premi Daniel Carasso, que reconeix el paper clau de la recerca en la transició cap a sistemes alimentaris sostenibles: explora i obre nous camins per construir un futur més sostenible i saludable.

 

Dia: Dijous, 14 d'octubre de 2021
Hora: 19:30 hores
Inscriu-te per seguir l'event online: https://zoom.us/webinar/register/WN_6UEp2nLzS5O9-nnjuyaKAg


La cerimònia comptarà amb la taula rodona 'Com pot la ciència contribuir a fer front als reptes socials?' en la qual, a més dels guardonats, hi participaran Jane Battersby (Premi Daniel Carasso 2017), Carlos Mataix (Centro de Innovación en Tecnología para el Desarrollo Humano -itdUPM-), María Navarro (Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico) y María Ramos (think tank Alimentta) per explorar les possibilitats per a la transició cap a sistemes alimentaris sostenibles, a més d'altres sorpreses inspiradores.

Un projecte sobre la compra pública alimentària sostenible liderat per l'investigador de l'ICTA-UAB Daniel Gaitán és una de les dues propostes premiades per la Fundació Daniel i Nina Carasso. La primera convocatòria de la Daniel Carasso Fellowship, orientada a donar suport a joves investigadors postdoctorals compromesos amb la investigació sistèmica de l'alimentació sostenible a Espanya, també ha premiat el projecte sobre la digitalització de llavors de l'espanyola Raquel Ajates González.

El projecte de Daniel Gaitán "Compra pública alimentària sostenible a Espanya. Evidències fins a la data i oportunitats per al seu escalament" es desenvoluparà a l'ICTA-UAB, on ha format part del projecte SEVERES - Vulnerabilitat Socioambiental a l'Espanya Rural.

Daniel Carasso FEllowship ICTA-UAB