Vés al contingut principal

Cloenda del programa CientífiKs en Joc

Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Detalls de l'event

La inevstigadora de l'ICTA-UAB Laura Talens estarà presenta a l'acte de cloenda de la VI Edició del programa CientífiKs en Joc, una iniciativa desenvolupada amb escoles en què ha participat.

 

Cloenda del Programa CientífiKs en Joc

Amb la participació de Laura Talens, investigadora de l'ICTA-UAB
 

Dia: Dijous 25 de maig de 2023
Hora: 9.45h
Lloc: Auditori de Cotxeres de Sants, Barcelona

 

CientífiKs en Joc és un programa educatiu virtual del Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya adreçat a l’alumnat de 5è de primària de les escoles de Catalunya. Durant aquest curs, les escoles participants estan dissenyant un videojoc sobre una investigadora catalana en actiu, tractant la recerca en temes de l’energia des de diverses perspectives, de la mà de la investigadora escollida. La investigadora de l'ICTA-UAB Laura Talens és una de les professionals en aquest camp que hi participen.

Aquesta gala serà un espai compartit entre alumnat d'escoles participants, investigadores, membres del jurat... La cloenda vol esdevenir un espai d'intercanvi d'experiències entre escoles. També s'aprofitarà per fer una projecció de l'audiovisual del programa, on hi apareixen totes les escoles i projectes, així com per fer la presentació oficial del videojoc de l'edició anterior.

A més, en aquesta gala també hi haurà l'entrega d’obsequis, mencions i premi de la VI Edició de CientífiKs en Joc.

El Director General de Recerca i el Conseller d'Educació Joan Gómez Pallarès farà el tancament de l'acte.