Presentaciķ

El māster en Benestar Animal té com a objectiu que els alumnes assoleixin els coneixements necessaris per poder assessorar sobre qualsevol aspecte relacionat amb el benestar animal dels animals de granja, companyia i zoolōgic. El māster inclou els fonaments científics del benestar animal, així com aspectes legislatius i čtics. El programa permetrā que l'alumne sigui capaį d'avaluar el benestar animal, proposar mesures preventives, i resoldre els principals problemes de benestar animal dels diferents centres que tinguin animals estabulats o en llibertat (granges, gosseres, zoolōgics). El māster te una durada de 8 mesos: d'octubre a desembre 2020 classes presencials, de gener a marį 2021 seguiment on-line i de marį a juny 2021 el treball final. Durant aquest període, els alumnes hauran d'assistir a classes teōriques i prāctiques, resoldre casos prāctics, elaborar protocols i realitzar un treball de final de māster.

Objectius

L'objectiu del programa és formar a l'alumne en l'ārea del benestar animal. El benestar animal inclou tres elements que seran treballats al llarg de tot el māster: el funcionament adequat de l'organisme, l'estat emocional de l'animal i la possibilitat d'expressar algunes conductes prōpies de l'espčcie. L'objectiu del māster és aprofundir en aquests tres elements, de tal manera que l'alumne sigui capaį d'aplicar-los en qualsevol situaciķ i espčcie. Tot i tenir aquesta visiķ transversal, es donarā especial čmfasis en els animals de granja (porcí, vacum i aviram), animals de companyia (gos i gat) i animals de zoolōgic.

Requisits d'accés

Graduats i llicenciats en veterināria, biologia, enginyeria tčcnica o superior. Excepcionalment s'admetran alumnes d'altres especialitats, prčvia valoraciķ del currículum vitae i entrevista personal.

Sortides professionals

- Veterinari Especalista en Benestar Animal
- Assessor en Benestar Animal en granges, Centres de Cria, Refugis, i/o zoolōlgics.
- Expert en Benestar Animal en agčncies Internacionals, Gubernamentals, Estatals, Locals, companyies i industries privades i centres d'ensenyament.

Contacte

Oriol Tallo Parra

Correu electrōnic: Oriol.Tallo@uab.cat

Māster propi UAB

3a Ediciķ
Places: 30
Orientaciķ: Professional
60 ECTS
Codi de l'estudi: 3865/3
Preu: 4500 ¤
Preu especial: 4050¤
Colˇlectiu d'aplicaciķ: Alumni UAB Premium

Veure el detall del preu

Modalitat: Semipresencial
Lloc: Facultat de Veterināria. Campus UAB, Bellaterra (Barcelona)
Dates: del 05/10/2020 al 16/03/2021
Idioma de docčncia:
Castellā (80%), Anglčs (20%)
Centres responsables:
Departament de Cičncia Animal i dels Aliments
Centres colˇlaboradors:
Facultat de Veterināria
Títol que s'obté:
Māster en Benestar Animal

Contacta directament amb la coordinaciķ del programa *Camps obligatoris

Rebrās cōpia de la teva consulta per e-mail immediatament.