Traducció i Àsia Oriental

TIEAO a la biblioteca

El fons que fa referència a Traducció, Interpretació i Estudis de l'Àsia Oriental de què disposa la UAB es troba majoritàriament a la Biblioteca d’Humanitats, que reparteix el seu fons en dos edificis diferenciats:

Trobarem els títols de publicacions periòdiques a la Sala de Revistes, Edifici B (davant de l’Auditori).

Els llibres sobre traducció i interpretació es troben majoritàriament a la segona planta de la Biblioteca d'Humanitats (Edifici L), que ocupen el número 801.7. Les obres sobre cada llengua les trobareu amb els topogràfics 802.0 (Anglès), 803.0 (Alemany), 804.0 (Francès)... etc. 

Els diccionaris de llengua i els diccionaris especialitzats es troben a la tercera planta de la biblioteca, a la zona de referència (REF3).

Els llibres sobre Àsia Oriental els trobareu a la tercera planta de la biblioteca, a la Secció Asiàtica. Es tracta d’una secció diferenciada que conté tots els llibres de temàtica asiàtica o escrits en llengües orientals. Aquests documents s’ordenen per llengua, així com a grans apartats tindreu A per a Àsia Oriental en general, X per a xinès, J per a japonès i K per a coreà.

A més, alguns documents com ara els treballs de recerca, llibres editats abans de 1950, llibres de gran format, fulletons, etc., es troben al dipòsit de la biblioteca. Quan el catàleg us indiqui que el document es troba al dipòsit us haureu d’adreçar al personal de la biblioteca per tal de consultar-lo i/o agafar-lo en préstec.

El fons digital accessible en línia el podeu consultar a través del cercador, ja siguin llibres electrònics, revistes electròniques, bases de dades...

Us recomanem la Col·lecció Harumi Befu.

Destaquem especialment les revistes Inter Asia papers ; Asiadèmica ; Doletiana ; Quaderns, revista de traducció ; Tradumàtica ; 1611. Revista de historia de la traducción

Us proposem una sèrie de guies generals que us ajudaran a trobar els materials de la biblioteca:

Guia de la Biblioteca d’Humanitats

Guia del préstec

Hi ha moltes altres guies d’ajuda que ofereix el Servei de Biblioteques UAB.