Matrícula de 1r curs, pas a pas

Si encara no l'has vist, revisa el pas a pas per fer la matrícula de 1r curs. La matrícula de primer curs es fa de manera presencial a les aules informàtiques amb el suport del personal de la gestió acadèmica.

Sessió informativa de matrícula

12 de juliol de 2019 a les 12:45h
Sala d'actes de la Facultat de Ciències

 

Dates de matrícula

1a. assignació. Estudiants assignats en 1a preferència: 16 de juliol de 2019
Per saber el dia i l’hora s'haurà de consultar el llistat que publicarem aquí a partir de l’11 de juliol de 2019. Consulta aquí la data i hora de matrícula

Estudiants assignats altres preferències que accepten com a definitiva la plaça assignada mitjançant el tràmit Assignació definitiva: 18 de juliol de 2019. Consulta aquí l'hora de matrícula.

2a Assignació: 29 de juliol de 2019. Per saber el dia i l’hora s'haurà de consultar el llistat que publicarem aquí. Consulta aquí la data i hora de matrícula.

L'estudiant haurà de matricular-se en les dates assenyalades. Si no ho fa, perdrà la plaça assignada. 

 

 

Lloc

Aules de matrícula de la Facultat de Ciències.

Acollida d'estudiants i inici de curs

9 de setembre de 2019

 

Més informació

Dates destacades del curs 2019/2020
Guia de l'estudiant
Cursos propedèutics
 

Horaris i dates d'exàmens

Els horaris i les dates de classe i exàmens, són provisionals. Qualsevol modificació que es pugui produir es publicarà oportunament al web de la Facultat de Ciències o es comunicarà a través de la coordinació/professorat de la vostra titulació.
La programació d'horaris i aules on s'impartirà la docència es publicarà a la pàgina web de la facultat a partir del dia 4 de setembre.
Podeu accedir als horaris i aules de docència des dels ordinadors públics situats davant la gestió acadèmica, o des del vostre smartphone amb els codis QR que trobareu als cartells dels taulers d’informació de la facultat.


 

Informació relacionada

Formulari de prematrícula
Informació Taxes Matrícula
Ordre de Domiciliació
Suport a estudiants amb Necessitats Educatives Específiques - PIUNE

Horaris de les assignatures

Horaris i Exàmens