Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica

Esdevindràs l’enginyer o enginyera que aplica l’electrònica i l’automatització als processos industrials, amb el focus posat en la indústria 4.0: robòtica, internet de les coses, smart cities, smart grids...

Informació general

L’automatització ha esdevingut els darrers anys un dels sectors més importants de la nostra economia, i encara ho serà més en un futur. Conceptes com ara indústria 4.0, internet de les coses, xarxes elèctriques intel·ligents (smart grids), ciutats intel·ligents (smart cities), domòtica, robòtica, eficiència energètica, etc., són cada cop més quotidians. En un futur que gairebé és present, tot estarà automatitzat i connectat. Com enginyer o enginyera participaràs en el disseny dels sistemes d’automatització, la tria dels components i sistemes electrònics, la programació d'aquests sistemes i el manteniment. També tindràs reconegudes les atribucions professionals de l'enginyeria tècnica industrial i la capacitat d'organitzar i dirigir la producció d'una empresa, així com l'àrea tècnica comercial.

A l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià t’acompanyarem en el camí d’esdevenir professional de l'enginyeria amb el nostre model euducatiu «engineering by doing», que s'emmarca dins de la pedagogia del treball per competències i es desenvolupa d'acord amb les activitats didàctiques més adequades, en què el treball per projectes i les pràctiques en empreses prenen un protagonisme destacat.

Sortides professionals

El títol de grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica proporciona la formació necessària per a l'aplicació dels dispositius electrònics i microelectrònics en l'automatització dels processos productius treballant, entre altres, amb microprocessadors, instruments electrònics, autòmats i robots.

Alguns dels perfils professionals en què com a titulat podràs exercir les teves competències són:
  • Disseny, anàlisi, projecció i manteniment de sistemes electrònics i microelectrònics.
  • Gestió i organització comercial d'empreses de productes i sistemes electrònics.
  • Control de las màquines elèctriques, així com dels accionaments elèctrics.
  • Concepció, disseny, elaboració i manteniment de sistemes d'instrumentació, control automàtic i robotitzats.

Testimonis

Programes de mobilitat

Pràctiques

Horaris de les pràctiques

L'horari de pràctiques està totalment integrat en l'horari docent.

Beques

Consulta les beques de col·laboració i d'ajut a l'estudi de la Fundació Rinaldi aquí.

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica

Més informació