Grau en Educació Primària

Tens inquietud interdisciplinària i vols formar-te com a docent per tal de donar resposta a una societat en canvi continu? Fes el grau en Educació Primària a la UAB!

Informació general

Grau en educació primària

Et motiva l'educació i la formació dels escolars? Ets responsable i tens capacitat de treballar en equip i de relacionar-te? Et consideres una persona observadora, amb capacitat d'escoltar, argumentar, comunicar, negociar i consensuar?  Ets organitzada i metòdica a la vegada que creativa i flexible? Si és així i tens un bon domini de les llengües oficials, en especial de la llengua catalana, vine a cursar el grau en Educació Primària a la UAB.

Rebràs la formació bàsica necessària per exercir de mestre a la franja de 6 a 12 anys de l'escola obligatòria dins d'un context d'escola catalana. Podràs conèixer i contrastar coneixements teòrics i pràctics per poder ser i fer de mestre donant resposta a una societat en canvi continu. Rebràs una formació de tipus generalista i podràs escollir entre tretze mencions. Però si no en vols fer cap, tindràs un ampli nombre d'optatives per triar.

Si tens ganes de conèixer altres cultures, t’oferim més de 40 universitats europees on anar d'Erasmus. També tenim convenis de pràctiques amb Alemanya, Bèlgica, França, Itàlia i el Regne Unit. Des de la coordinació dels estudis t'acompanyarem en el procés d'orientació professional durant tot el grau.

Sortides professionals

La tasca principal de les persones titulades és la formació reglada i bàsica dels infants (de 6 a 12 anys). Els sectors principals d'ocupació són:

  • Escoles d'educació primària.
  • Centres d'educació per a adults.
  • Aules en centres hospitalaris.
  • Aules en centres penitenciaris.
  • Món editorial especialitzat.
  • Gestió d'activitats extraescolars per a empreses culturals i de serveis.
  • Centres d'acolliment d'infants i joves tutelats per l'Administració.

Programes de mobilitat

Pràctiques

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Grau en Educació Primària Accedir a l'apartat de El grau en xifres

Més informació