Màster Universitari en Gestió Turística del Patrimoni Cultural

Forma professionals que desenvolupin matèries humanístiques en l'àmbit del sector turístic, aportant valor afegit i innovació en la gestió del coneixement en la relació turisme-patrimoni cultural.

Professorat Màster Oficial - Gestió Turística del Patrimoni Cultural

Coordinació del màster

Dra. Maria Abril Sellarés
maria.abril@uab.cat

Contacte gestió acadèmica
masters.fuabformacio@uab.cat

Relació de professors

 • Abril Sellarés, Maria. Doctora en Didàctica de les Ciències Socials i del Patrimoni per la Universitat de Barcelona. Llicenciada en Humanitats i Diplomada Tècnica d’Empreses Turístiques. Coordinadora del Màster Universitari en Gestió Turística del Patrimoni Cultural (Google Scholar).
   
 • Acosta Rizo, Carlos Alberto. Doctor en Història de les Ciències per la Universitat Autònoma de Barcelona. Llicenciat en Filosofia. Especialista en Enginyeria Geològica i Ambiental. Màster en Comunicació Científica. Escriptor i Formador (perfil de recerca).
   
 • Batet Company, Carolina. Doctora en Història Medieval per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialitzada en Història de l'Al-Andalús. Llicenciada en Arqueologia i Humanitats (perfil de recerca).
   
 • Blanco Romero, Maria Asunción. Doctora en Geografia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Investigadora en diferents projectes nacionals i europeus per la revalorització i reinvenció d’espais turístics, l’interacció entre turisme i territori o l’adaptació de destinacions turístiques, entre molts d’altres (Google Scholar).
   
 • Carmaniu Mainadé, Xavier. Doctor en Història Contemporània per la Universitat de Girona. Llicenciat en Història i Postgrau en Gestió Cultural. Especialista en divulgació cultural en diferents mitjans de comunicació (perfil de recerca).
   
 • Castells Ros, Ramón. Doctor en Gestió de la Cultura i el Patrimoni per la Universitat de Barcelona. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials. Especialista en viabilitat econòmica de projectes culturals (perfil de recerca).
   
 • Cortadella Morral, Jordi. Doctor en Filosofia i Lletres per la Universitat Autònoma de Barcelona. Titular d’Història Antiga de la Facultat de Filosofia i Lletres i especialista entre d’altres del fenomen de recreació històrica per a diferents finalitats turístiques i culturals (perfil de recerca).
   
 • De Pedro Llorente, Irene. Tècnica cultural de l’Àrea de l’Ajuntament de Barcelona, responsable de comunicació en l’espai cultural El Born, Institut de Cultura de Barcelona (ICUB). Màster en Gestió Cultural.
   
 • Dot Jutgla, Esteve. Doctor en Geografia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialitzat en geografia econòmica, governança urbana i turisme (Google Scholar).
   
 • Figuerola Garreta, Jordi. Doctor en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona. Llicenciat en història amb grau. Professor titular en el departament d’Història Moderna i Contemporània (perfil de recerca).
   
 • Garganté Llanes, Maria. Doctora en Geografia i Història de l’Art per la Universitat de Barcelona. Especialista en antropologia i etnografia, museus i en interpretació ambiental i del patrimoni, així com en estudis de gènere (Google Scholar). 
   
 • Giralt i Anduix, Núria. Màster en Recerca en la Didàctica de la Llengua i la Literatura per la Universitat de Barcelona i Llicenciada en Filologia Romànica.
   
 • Graupera Gargallo, Isabel. Doctoranda en Antropologia del Patrimoni Immaterial i Llicenciada en Antropologia Social i Cultural. Coordinadora d’exposicions i responsable de Seminaris d’Antropologia aplicada al patrimoni, entre d’altres (perfil de recerca).
   
 • López Benito, Victòria. Doctora en Didàctica de les Ciències Socials i del Patrimoni per la Universitat de Barcelona. Llicenciada en Història de l’Art i Màster en Administració d’Indústries Culturals per la Universitat de Valladolid (Google Scholar).
   
 • Revelles Soriano, David. Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialitzat en periodisme de viatges, creació de guies de viatges i periodisme de divulgació científica i històrica. Escriptor de guies de viatges i literatura de viatges, així com col·laborador en diferents mitjans de comunicació. Creador de rutes culturals i històriques a la ciutat de Barcelona.
   
 • Rialp, Josep. Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials. Catedràtic del Departament d'Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona (Google Scholar).
   
 • Romagosa Casals, Francesc. Doctor en Geografia. Responsable de Recerca de Turisme i Direcció Hotelera - Escola FUAB Formació, i Coordinador del Diploma d'Especialització en Ecoturisme i Guia de Natura. Coordinador del Doctorat en Turisme de la Universitat Autònoma de Barcelona (Google Scholar).
   
 • Simone Pedote, Giuseppe. Doctor en Filologia Espanyola. Investigador en el grup de recerca NEOLCYT y consultor a l’àrea de gestió de documentació, traductor i tècnic de qualitat (Google Scholar).
   
 • Tejedor Calvo, Santiago. Doctor en Periodisme i Ciències de la Comunicació. Professor titular del Departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Periodista digital i editor de weblog, així com editor i coordinador de diferents continguts culturals (Google Scholar).
   
 • Yanes Torrado, Sergi. Doctor en Estudis Avançats en Antropologia Social per la Universitat de Barcelona. Consultor sènior a Spora Sinergies i professor a la Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació de la UOC (Google Scholar).