Màster Universitari en Nanociència i Nanotecnologia Avançades / Advanced Nanoscience and Nanotechnology

Nanoelectrònica , Nanobiotecnologia i Nanomaterials, les  especialitats que conformen el programa d'acord amb les tres grans temàtiques que es tracten en els centres que organitzen el màster

Informació general

 • Màster Universitari UAB
 • Crèdits: 60 crèdits ECTS
 • Inici de la preinscripció 01/02/2022
  Veure el calendari
 • Estat de la preinscripció: Oberta
 • Places: 30 places
 • Preu: 27,67€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2022-2023.
  66€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2022-2023.

 • Idioma: Anglès (100%)
 • Modalitat: Presencial
 • Centre docent: Facultat de Ciències

El màster en Nanociència i Nanotecnologia Avançades permet als estudiants familiaritzar-se amb les temàtiques, metodologies i equipaments punters en la investigació en Nanociència i Nanotecnologia, partint dels coneixements adquirits en estudis de grau de perfil científic i tecnològic.

El màster, de 60 ECTS a cursar en un any, s'estructura en 3 especialitats: Nanomaterials, Nanobiotecnologia i Nanoelectrònica. El professorat pertany tant a la UAB (Depts. de Física, Química, Geologia i Enginyeria Electrònica) com a instituts de recerca localitzats al campus (Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia - ICN2, Institut de Ciència de Materials de Barcelona - ICMAB-CSIC, Centre Nacional de Microelectrònica - CNM-CSIC, Sincrotró ALBA). L'horari de les classes és de tarda, excepte situacions molt puntuals.

Aquesta concentració d'instituts i grups de recerca en les nanotecnologies al Campus de Bellaterra és una de les més potents del sud d'Europa, i ha aconseguit que la UAB fos reconeguda com a Campus d'Excel·lència Internacional - Nanociència i Biotecnologia.

El Màster ofereix un ampli ventall de Treballs de Fi de Màster en les diferents especialitats. Una llista representativa amb les principals linies de recerca dels Instituts/Departaments susceptibles d’acollir TfM’s aquest proper curs 22/23 es pot consultar a  Pla d’Estudis- Treballs de Fi de Màster.

Sortides professionals

Les sortides professionals inclouen la recerca bàsica en institucions acadèmiques i instituts de recerca, la recerca aplicada en sectors amb alt component tecnològic (químic, plàstics, farmacèutic, biomèdic, electrònic...), l'emprenedoria de base tecnològica, etc.

Pràctiques

Beques específiques d'aquest màster

S’oferiran algunes beques per cobrir despeses del màster.

Per a més informació contactar amb el coordinador del màster a l’adreça coordinacio.master.nanociencia@uab.cat

Universitat coordinadora:

Universitat Autònoma de Barcelona

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Màster Oficial - Nanociència i Nanotecnologia Avançades / Advanced Nanoscience and Nanotechnology Accedir a l'apartat de El màster en xifres

Més informació