Màster oficial en Nanociència i Nanotecnologia Avançades / Advanced Nanoscience and Nanotechnology

Nanoelectrònica , Nanobiotecnologia i Nanomaterials, les  especialitats que conformen el programa d'acord amb les tres grans temàtiques que es tracten en els centres que organitzen el màster

Informació general

Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Sessions informatives virtuals del 4 al 8 d'octubre: resol els teus dubtes directament amb la coordinació del màster, postgrau o doctorat que vols dur a terme. Inscripció oberta!

 • Màster Oficial UAB
 • Crèdits: 60 crèdits ECTS
 • Inici de la preinscripció 10/01/2020
  Veure el calendari
 • Places: 30 places
 • Preu: 27,67€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2021-2022.
  66€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2021-2022.

 • Idioma: Anglès (100%)
 • Modalitat: Presencial
 • Centre docent: Facultat de Ciències

El màster en Nanociència i Nanotecnologia Avançades permet als estudiants familiaritzar-se amb les temàtiques, metodologies i equipaments punters en la investigació en Nanociència i Nanotecnologia, partint dels coneixements adquirits en estudis de grau de perfil científic i tecnològic.

El màster, de 60 ECTS a cursar en un any, s'estructura en 3 especialitats: Nanomaterials, Nanobiotecnologia i Nanoelectrònica. El professorat pertany tant a la UAB (Depts. de Física, Química, Geologia i Enginyeria Electrònica) com a instituts de recerca localitzats al campus (Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia - ICN2, Institut de Ciència de Materials de Barcelona - ICMAB-CSIC, Centre Nacional de Microelectrònica - CNM-CSIC, Sincrotró ALBA). L'horari de les classes és de tarda, excepte situacions molt puntuals.

Aquesta concentració d'instituts i grups de recerca en les nanotecnologies al Campus de Bellaterra és una de les més potents del sud d'Europa, i ha aconseguit que la UAB fos reconeguda com a Campus d'Excel·lència Internacional - Nanociència i Biotecnologia.

Sortides professionals

Les sortides professionals inclouen la recerca bàsica en institucions acadèmiques i instituts de recerca, la recerca aplicada en sectors amb alt component tecnològic (químic, plàstics, farmacèutic, biomèdic, electrònic...), l'emprenedoria de base tecnològica, etc.

Pràctiques

Beques específiques d'aquest màster

S’ofereixen fins a 12 ajuts totals o parcials per estudiants matriculats en el Master de Nanociencia i Nanotecnologies Avançades. Els Ajuts están finançats per l’Institut de Ciència de Materials de Barcelona, ICMAB (fins a 7 ajuts,  https://icmab.es/jae-intro-somdm-2021-icmab),  i l’Institut Català de Nanociencia i Nanotecnologia, ICN2 (2 ajuts) i l’Institut de Microlectrònica de Barcelona (IMB-CNM-CSIC, (2 ajuts) i l’UAB (1 ajut). En breu publicarem més informació sobre els Ajuts de l’IMB-CNM, l’ICN2 i la UAB. Per a més informació contactar amb el coordinador del màster a l’adreça coordinacio.master.nanociencia@uab.cat.

Universitat coordinadora:

Universitat Autònoma de Barcelona

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Màster Oficial - Nanociència i Nanotecnologia Avançades / Advanced Nanoscience and Nanotechnology Accedir a l'apartat de El màster en xifres