Māster Oficial - Llengua Espanyola, Literatura Hispānica i Espanyol com a Llengua Estrangera

Presentaciķ

Aquest màster ha obtingut la nova distinció International Master's Programme (IMP) atorgada per la Generalitat de Catalunya.

El màster de Llengua Espanyola, Literatura Hispànica i Espanyol com a Llengua Estrangera presenta un complet panorama de les línies d'estudis més noves en llengua espanyola, literatura hispànica i de l'espanyol com a llengua estrangera. Ofereix una especialització en llengua espanyola i la literatura en aquesta llengua des de les metodologies i les eines tecnològiques de treball més importants actualment, per exemple l'ensenyament de l'espanyol com a llengua estrangera i l'aplicació de les TIC a l'estudi de l'espanyol.

El contingut del màster de Llengua Espanyola, Literatura Hispànica i Espanyol com a Llengua Estrangera permet desenvolupar estudis avançats en la llengua espanyola tant des del punt de vista de les propietats del sistema lingüístic, com des dels paràmetres de variació lingüística. Ofereix, a més, una anàlisis teòrica i pràctica dels textos literaris espanyols i hispanoamericans i estudia l'evolució dels gèneres literaris. Presenta les metodologies clàssiques de treball en la literatura (comentari de text, crítica i història literària) i també les més recents (teoria de la recepció, intertextualitat o sociologia de la literatura).

Les persones que vulguin cursar aquest màster poden beneficiar-se d'una de les beques que concedeix La Fundació Catalunya-La Pedrera per al curs 2017-18, destinades a la realització de màsters oficials.

Coordinació:
Dolors Poch

Sortides professionals

El màster té com a objectiu formar professionals per a un mercat laboral que inclou a tots els països hispanoparlants, la demanda del qual ha experimentat un fort creixement en els darrers anys.

Les possibilitats d’inserció laboral per a un titulat són moltes i molt diverses:

  • L'ensenyament de la llengua espanyola i de la literatura hispànica.
  • La gestió cultural.
  • Les diferents tasques editorials: correcció de proves i d'estil, edició, producció, composició i maquetació.
  • L'elaboració de diccionaris, de manuals d'ensenyament i d'altres eines didàctiques.
  • La redacció periodística o publicitària.
  • La traducció i la interpretació, oral i escrita, comercial i literària.
  • La crítica literària.
  • La gestió de tallers d'escriptura i afins.

A més, l'estudiant estarà perfectament preparat, una vegada finalitzat el màster, per poder desenvolupar una recerca que tingui com a objectiu final la redacció de la tesi doctoral.

Horaris

Als māsters oficials de la UAB majoritāriament es realitzen les classes presencials en horari de tarda, a partir de les 15 hores, de dilluns i divendres. Segons el semestre poden ser tots els dies de la setmana o només alguns. Normalment, s'estableixen els horaris semestrals intentant que les classes estiguin concentrades en dos o tres dies a la setmana

Māster Oficial UAB

50 places
Presencial
Crčdits: 60 ECTS
Inici de la preinscripciķ 11/01/2019
Veure el calendari
Preinscripciķ tancada
Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2019-2020.
75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2019-2020.
Inici de curs 16/09/2019
Centre: Facultat de Filosofia i Lletres
https://www.uab.cat/lletres/
Idioma:Castellā (100%)

Si tens dubtes o vols més informaciķ pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebrās un correu de confirmaciķ de la teva peticiķ

Web del māster http://158.109.159.121/webs/portal/molelh/