Māster Oficial - Iniciaciķ a la Recerca en Salut Mental

Presentaciķ

El màster d'Iniciació a la Recerca en Salut Mental és un programa interuniversitari oficial i semipresencial, organitzat per grups d'investigació pertanyents a cinc universitats de l'Estat espanyol (Universidad de Cantàbria (UC), Universidad Complutense de Madrid (UCM), Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Universitat de Barcelona (UB) i Universidad de Cadiz (UCA)) i que formen part d'una estructura de recerca nacional en xarxa, coneguda com CIBERSAM. La seva missió és millorar la cura clínica relacionada amb la salut mental de la nostra societat a través del coneixement generat per la innovació i la investigació translacional en psiquiatria i neurociències. El màster de Recerca en Salut Mental s'adreça als estudiants nacionals i internacionals amb interès en la investigació en psiquiatria i salut mental.

El màster d'Iniciació a la Recerca en Salut Mental té com a objectius formar investigadors en salut mental, tant en aspectes bàsics com en clínics, i fomentar l'intercanvi entre grups de treball en salut mental que faciliti la realització de projectes conjunts.

Sortides professionals

  • Acadèmica: doctorat/tesi doctoral.
  • Investigadora: unitats de recerca en psiquiatria a centres assistencials, grups de recerca bàsica en neuropsiquiatria i neurociències d’universitats i organismes públics de recerca;, indústries farmacèutiques i del sector biotecnològic.
  • Gestió: gestió de la investigació en la indústria farmacèutica i biotecnològica, gestió de la investigació en Organismes Públics d’Investigació (OPIs) i Organismes de Transferència de Resultats de la Investigació (OTRIs).

Interuniversitari

Crčdits: 60 ECTS
Inici de la preinscripciķ 14/05/2018
Veure el calendari
Preinscripciķ oberta
Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2018-2019.
75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2018-2019.
Centre: Facultat de Medicina
https://www.uab.cat/medicina/
Idioma:Castellā i Anglčs
Universitat coordinadora:Universidad de Cantabria
Altres universitats participants:Universitat Autònoma de Barcelona
Universidad Complutense de Madrid
Universitat de Barcelona
Universidad de Cádiz

Si tens dubtes o vols més informaciķ pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebrās un correu de confirmaciķ de la teva peticiķ

Web del māster http://www.mastersaludmental.unican.es/