Màster Universitari en Iniciació a la Recerca en Salut Mental

El Màster es dirigeix als estudiants nacionals i internacionals amb interès en la recerca en psiquiatria i salut mental

Informació general

 • Interuniversitari
 • Crèdits: 60 ECTS
 • Inici de la preinscripció 12/01/2024
  Veure el calendari
 • Estat de la preinscripció: Oberta
 • Preu: 27,67€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2024-2025.
  75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2024-2025.

 • Idioma: Castellà i Anglès
 • Modalitat: Semipresencial

 • Centre docent: Facultat de Medicina

El màster d'Iniciació a la Recerca en Salut Mental és un programa interuniversitari i semipresencial, organitzat per grups d'investigació pertanyents a cinc universitats de l'Estat espanyol (Universidad de Cantàbria (UC), Universidad Complutense de Madrid (UCM), Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Universitat de Barcelona (UB) i Universidad de Cadiz (UCA)) i que formen part d'una estructura de recerca nacional en xarxa, coneguda com CIBERSAM. La seva missió és millorar la cura clínica relacionada amb la salut mental de la nostra societat a través del coneixement generat per la innovació i la investigació translacional en psiquiatria i neurociències. El màster de Recerca en Salut Mental s'adreça als estudiants nacionals i internacionals amb interès en la investigació en psiquiatria i salut mental.

El màster d'Iniciació a la Recerca en Salut Mental té com a objectius formar investigadors en salut mental, tant en aspectes bàsics com en clínics, i fomentar l'intercanvi entre grups de treball en salut mental que faciliti la realització de projectes conjunts.

Sortides professionals

 • Acadèmica: doctorat/tesi doctoral.
 • Investigadora: unitats de recerca en psiquiatria a centres assistencials, grups de recerca bàsica en neuropsiquiatria i neurociències d’universitats i organismes públics de recerca;, indústries farmacèutiques i del sector biotecnològic.
 • Gestió: gestió de la investigació en la indústria farmacèutica i biotecnològica, gestió de la investigació en Organismes Públics d’Investigació (OPIs) i Organismes de Transferència de Resultats de la Investigació (OTRIs).

Pràctiques

Beques específiques d'aquest màster

En el portal de beques de la UAB trobareu informació sobre convocatòries d'ajuts, beques, premis o subvencions destinats a la comunitat universitària. El portal inclou tots els ajuts que ofereix la UAB i a més, algunes convocatòries d'altres institucions que poden ser d'interès. 

 

Universitat coordinadora:

Universidad de Cantabria

Universitats participants

Universitat Autònoma de Barcelona
Universidad Complutense de Madrid
Universitat de Barcelona
Universidad de Cádiz

Informació addicional

http://www.mastersaludmental.unican.es/

Qualitat

Més informació