Māster Oficial - Estudis Territorials i de la Poblaciķ

Presentaciķ

Māster en Estudis Territorials i de la Poblaciķ

El màster d'Estudis Territorials i de la Població ofereix l'opció d'escollir entre dos itineraris de gran rellevància social com són el l'ordenació territorial i la demografia. Aquest màster obre les portes als estudis de doctorat de Demografia i de Geografia que han rebut la Menció d'Excel·lència del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport. Ofereix també l'opció de fer pràctiques professionals en un ampli ventall d'empreses privades i organismes públics, així com també algun "workshop". 

Cal, a més, realitzar un treball de fi de màster per demostrar l'excel·lència en la recerca de l'estudiant. D'altra banda, l'itinerari específic d'Ordenació del Territori contempla la possibilitat de fer un treball de camp, a partir del qual s'estructuren els continguts i l'avaluació d'una bona part dels mòduls.

Coordinació:
Jordi Nadal Tersa

Sortides professionals

El māster Oficial en Estudis Territorials i de la Poblaciķ forma tčcnics i especialistes en les matčries de la planificaciķ i gestiķ territorial a diverses escales, així com en el de la promociķ econōmica i la gestiķ dels recursos de les corporacions locals (pel que fa a l'itinerari d'Ordenaciķ del Territori). Quant a l'itinerari de Demografia, estā dirigit a aquelles persones que vulguin desenvolupar una activitat professional en l'āmbit de la recerca i docčncia universitāria i altres centres d'investigaciķ, o com a experts en eines demogrāfiques i estadístiques en l'administraciķ pública.

Horaris

Les classes s'imparteixen en horari de tarda al Departament de Geografia de la Facultat de Filosofia i Lletres (itinerari d'Ordenació del Territori) i al Centre d'Estudis Demogràfics (itinerari de Demografia).

Māster Oficial UAB

25 places
Presencial
Crčdits: 60 crčdits ECTS.
Inici de la preinscripciķ 12/01/2018
Veure el calendari
Preinscripciķ tancada
Preu: 46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2018-2019.
75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2018-2019.
Inici de curs 01/10/2018
Centre: Facultat de Filosofia i Lletres
https://www.uab.cat/lletres/
Idioma:

Catalā (45 % de les classes), castellā (40 %) i anglčs (15 %).

Si tens dubtes o vols més informaciķ pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebrās un correu de confirmaciķ de la teva peticiķ

Web del māster http://geografia.uab.cat/metip
http://www.uab.cat/web/masters/master-oficial-en-estudis-territorials-i-de-la-poblacio-1345670310005.html