Màster Oficial - GLOBED - Erasmus Mundus en Polítiques Educatives per al Desenvolupament Global / Erasmus Mundus in Education Policies for Global Development (Consorci 19-24)

Presentació

El màster oficial en Polítiques Educatives per al Desenvolupament Global (GLOBED) vol establir nous estàndards com a màster oficial en el camp de la globalització, l’educació i el desenvolupament internacional. GLOBED promourà un apropament interdisciplinari al camp de l’educació i del desenvolupament congregant centres de recerca d’arreu d’Europa de orígens i maneres de fer diversos, i aportarà expertesa de totes les regions del món.

GLOBED és impartit per quatre universitats europees. Aquest projecte també inclou un gran nombre d’entitats associades (organitzacions internacionals, ONG, agències d’assistència i desenvolupament, universitats i centres de recerca) que col·laboren amb GLOBED de diferents maneres.

Sortides professionals

Els professors de GLOBED desenvoluparan estratègies de docència molt focalitzades en les competències que calen per a treballar amb professionalitat. S’elaboraran pautes per al treball de camp i per a les pràctiques per tal de maximitzar l’experiència educativa dels estudiants i d’ajudar-los a crear xarxes de treball per a opcions professionals de futur. 

Horaris

.

Erasmus Mundus

25 places
Presencial
Crèdits: 120 crèdits
Inici de la preinscripció 03/12/2018
Veure el calendari
Preinscripció tancada
Preu: Pendent.
Inici de curs 16/09/2019
Centre: Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia
https://www.uab.cat/politiques-sociologia/
Idioma:Anglès (100%)
Universitat coordinadora:Universitat Autònoma de Barcelona
Altres universitats participants:University of Glasgow (UoG)
Universität Bremen (UB)
University of Cyprus (UCY)

Web del màster http://globed.eu/