Màster universitari en Erasmus Mundus en Polítiques Educatives per al Desenvolupament Global / Erasmus Mundus in Education Policies for Global Development - GLOBED

Aquest màster interuniversitari té com a objectiu contribuir activament en el camp de la globalització, l’educació i el desenvolupament internacional i dona l’oportunitat de formar-se arreu del món.

Informació general

 • Erasmus Mundus
 • Crèdits: 120 crèdits
 • Inici de curs 12/09/2022
 • Inici de la preinscripció 01/02/2022
  Veure el calendari
 • Estat de la preinscripció: Oberta
 • Places: 27 places
 • Horaris: Matí i tarda
 • Preu: Consultar amb la universitat coordinadora

 • Idioma: Anglès (100%)
 • Modalitat: Presencial
 • Centre docent: Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

L’educació actual és, més que mai, condició necessària per a la inclusió social i el desenvolupament sostenible. Si et compromets a participar directament en el progrés de les polítiques d’educació a tot el món, GLOBED pot ser el teu punt de sortida.

Juntament amb altres destacats estudiants internacionals, estudiaràs a la UAB durant el primer semestre i a la Universitat de Glasgow o a la Universitat de Bremen durant el segon semestre. A més, participaràs a l’escola d’hivern organitzada per la Universitat de Xipre.

Amb aquest programa de dos anys també obtindràs experiència gràcies a un període de pràctiques en una de les nostres organitzacions associades, que inclouen organitzacions internacionals, ONG i centres de recerca.

No només es necessiten nous coneixements, sinó també una nova sensibilitat en el camp de l’educació i el desenvolupament. GLOBED et proporcionarà la base per treballar en aquest camp amb experiència tècnica i també amb capacitat per ser reflexius i creatius. 

Amb una subvenció Erasmus+ de la Comissió Europea per al període 2018-2024, el màster segueix les directrius i els procediments europeus per a la garantia de compliment dels estàndards de qualitat.
 

Sortides professionals

Els professors de GLOBED desenvoluparan estratègies de docència molt focalitzades en les competències que calen per a treballar amb professionalitat. S’elaboraran pautes per al treball de camp i per a les pràctiques per tal de maximitzar l’experiència educativa dels estudiants i d’ajudar-los a crear xarxes de treball per a opcions professionals de futur. 

Testimonis

Universitat coordinadora:

Universitat Autònoma de Barcelona

Universitats participants

University of Glasgow (UoG)
Universität Bremen (UB)
University of Cyprus (UCY)

Informació addicional

http://globed.eu/

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Màster Oficial - Erasmus Mundus en Polítiques Educatives per al Desenvolupament Global / Erasmus Mundus in Education Policies for Global Development - GLOBED Accedir a l'apartat de El màster en xifres

Més informació