El professor Gerry Maher ofereix una conferència sobre el Brexit a la Facultat de Dret

Cartell amb el títol de la conferència: EU and UK after (a no-deal) Brexit.
Fragment del cartell de la conferència.
La xerrada que impartirà el professor Gerry Maher, de la Universitat d’Edimburg, es titula EU and UK after (a no-deal) Brexit, i  serà el dijous, 24 d’octubre, a la Sala de Juntes de la Facultat de Dret, a les 12:30. L’organitza l’Institut d’Estudis Europeus de la UAB en el marc del projecte d’investigació Brexit y la Libertat de establecimiento: aspectos societarios, fiscales y de extranjería.  

21/10/2019

El pròxim dijous, 24 d’octubre, el professor de Criminal Law, Gerry Maher, oferirà una conferència a la Facultat de Dret sobre el Brexit. La xerrada titulada EU and UK after (a no-deal) Brexit es farà a les 12:00 h a la Facultat de Dret. 

El professor Gerry Maher va estudiar Dret a la Universitat de Glasgow i posteriorment va obtenir una llicenciatura en Lletres a la universitat d’Oxford. Va ostentar una càtedra a Strathclyde de l’any 1992 fins al 2000, quan va ser designat Professor of Criminal Law. També va ser comissionat a temps complet a la Scottish Law Commission, des de 2000 fins el 2008.

Va ser nomenat Queen’s Counsel al 2003 i també va exercir com advocat durant un breu període de temps. Les seves línies d’investigació son el dret penal i el procés penal, el dret privat internacional o el procés legal, entre altres. 

L’acte començarà a les 12:00 i durarà més o menys una hora i mitja. Es farà a la Sala de Juntes d’aquesta facultat. La xerrada l’organitza l’Institut d’Estudis Europeus de la UAB i el projecte d’investigació Brexit y la Libertat de establecimiento: aspectos societarios, fiscales y de extranjería.  

Cartell