Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Psicobiologia i de Metodologia de les Ciències de la Salut

Investigadores del Departament reben un ajut de la Fundación Alicia Koplowitz

18 oct. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El grup de recerca “Laboratori Humà” de l’INc, en col.laboració amb el Dr. Albert Quintana, ha rebut finançament a la convocatòria “Ayudas a proyectos de Investigación 2023”  de la Fundación Alicia Koplowitz. El projecte està liderat per la Dra. Roser Nadal, professora del nostre Departament.

El grup “Laboratori Humà” està coordinat per les Dres. Beatriz Molinuevo i Roser Nadal, i en formen part, a més, els Drs. Albert Bonillo, Silvia Fuentes, Eva Penelo - membres també del Departament de Psicobiologia i de Metodologia de les Ciències de la Salut- i per Anastasiya Ivanova, del Departament de Psiquiatria i de Medicina Legal. L’alumnat de doctorat del grup està format per en Bernat Soley, David Quevedo, Sebastián Fernández i la Ximena Mogollón.

La Fundación Alicia Koplowitz està compromesa amb la Salut Mental infanto-juvenil des del 2005. L’estudi està centrat en les diferències individuals en la resposta a l’estrès i avalua diferents biomarcadors i paràmetres d’adversitat primerenca, amb l’objectiu final d’aprofundir en els factors de risc i de protecció a desenvolupar trajectòries de conducta disruptiva i prosocial. El grup de recerca “Laboratori Humà” ha rebut finançament del Ministerio de Ciencia e Innovación, i de la Fundació La Marató de TV3, i s’espera que els resultats dels seus diferents projectes en marxa contribueixin a millorar el benestar socioemocional dels infants a l’etapa d’educació primària.

Dins de