Arxiu de notícies
Resultats de la cerca
Mostrant coincidències amb:
La UAB, la primera universitat que s'adhereix al projecte de sostenibilitat alimentària "Recooperem"
La UAB s'ha adherit al projecte Recooperem, cuina per compartir, que coordina i impulsa el Consell Comarcal del Vallès Occidental, i ho ha presentat en un acte que ha tingut lloc el dimarts, 14 de gener, al restaurant de la Facultat de Medicina. A la UAB s'ha iniciat una prova pilot del projecte als restaurants de la Facultat de Medicina i de la plaça Cívica, i a partir d'ara s’anirà desplegant a la resta de restaurants del campus, amb la qual cosa té previst redistribuir 2.520 àpats sobrants a l’any a entitats socials i evitar 882 kg de residus orgànics.
Reconeixement per al Vagó de la Ciència de la UAB
Els premis Prismas Casa de las Ciencias a la Divulgación han reconegut el Vagó de la Ciència UAB en la seva 37 a edició. Els guardons són atorgats pels Museos Científicos Coruñeses de l’Ajuntament de La Corunya. El reconeixement ha estat en la categoria al millor projecte singular. El lliurament dels premis tindrà lloc en un acte que se celebrarà el 16 de novembre a La Corunya.