Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament d'Antropologia Social i Cultural

Nova exposició de pósters a l'assignatura d'Antropologia del Pobles d'Espanya

17 gen. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El alumnes de l’assignatura d’Antropologia dels Pobles d’Espanya del curs 2023-24 exposen els seus pòsters a la Sala TarotdeQuinze de la facultat de Filosofia i Lletres i a l’Instagram de l’assignatura @antro_poblesesp

Imatge Excibicio Posters

Un nou any els estudiants de l’assignatura Antropologia dels Pobles d’Espanya, que imparteix la professora Montserrat Clua en el Grau d’Antropologia Social i Cultural exhibeixen els pòsters que han fet en el marc de l’assignatura i en el que mostren de manera sintètica els treballs realitzats en grup. Els pòsters s’exhibeixen públicament en els passadissos de la Facultat de Filosofia i Lletres fins el dia 15 de febrer. Simultàniament també estan disponibles en versió digital al compte d’Instagram de l’assignatura.

Aquest curs el treball ha consistit en la lectura i anàlisi crítica d’una etnografia del territori espanyol, que han contrastat amb una petita recerca etnogràfica que els estudiants han dut a terme, a partir d’una entrevista i una observació d’algun àmbit de la temàtica treballada en el llibre que han llegit.

Instagram: @antro_poblesesp

Twitter: @Antro_PoblesEsp

cartell

Dins de