Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament d'Antropologia Social i Cultural

Crida a textos per a la secció especial de la Revista Perifèria

10 nov. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Tenim el plaer d'anunciar-vos que a ‘Perifèria. Revista de recerca i formació en antropologia” publicarem una secció especial en col·laboració amb el Col·lectiu d´Estudis Llatinoamericans de Barcelona (CELAB) amb motiu de les VI Jornades que es van celebrar del 9 a l´11 d´octubre d´aquest any.

Imatge notici Periferia

Es consideraran tots aquells textos que ens arribin abans del 6 de desembre complint les normes de la revista ia través de la seva plataforma

https://revistes.uab.cat/periferia a la secció especial "VI JEL: Occidents Subbalterns".

Us recordem que Perifèria publica semestralment articles, apunts etnogràfics, entrevistes i ressenyes de llibres i vídeos. Els textos es poden redactar en català, espanyol, francès, anglès o portuguès. Es realitza avaluació per parells (peer-review) dels articles i no es cobren taxes ni quotes per la publicació. La política d'accés obert permet un major intercanvi gratuït de coneixement: permet llegir, descarregar, distribuir i reproduir parcialment o enllaçar els textos sense demanar permís (Creative Commons Attribution 4.0 Unported). A més, està indexada a: Dipòsit Digital de Documents (UAB), Directori de revistes de la Universitat de La Rioja, Directory of Open Access Journals (DOAJ), Sistema regional d'informació en línia per a Revistes científiques d'Amèrica Llatina, Carib, Espanya i Portugal, Revistes Catalanes amb Accés Obert, Revistes espanyoles de Ciències Socials i Humanitats, REDIB, CARHUS+ i ERIHPLUS.

Per a qualsevol dubte o consulta podeu escriure'ns a revista.periferia@uab.cat

Equip Editorial de Perifèria

 

Dins de