Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament d'Antropologia Social i Cultural

El grup AFIN ha organitzat un congrés internacional on-line en el marc del projecte Repromob

21 març 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El grup AFIN ha organitzat un congrés internacional on-line en el marc del projecte Repromob: Repro-flujos en Europa, África del Norte y América Latina: la movilidad de personas y gametos en el contexto fragmentado de la regulación transnacional en adopción y reproducción asistida (PID2020-112692RB-C21 / AEI / 10.13039/501100011033). 

Es realitzarà els propers dies 27, 28 i 29 de març de 4:30 pm a 7:30 pm. La participació és gratuïta, no cal inscripció prèvia (enllaç a baix).

imatge repromob

REPROMOB és un projecte de recerca multidisciplinari, multisituat i col·laboratiu, realitzat per dues universitats de Catalunya-Espanya, la Universitat Autònoma de Barcelona – UAB i la Universitat de Barcelona – UB. Té com a objectiu investigar com les diferents formes de mobilitat reproductiva  -fluxos de persones, substàncies, coneixements, pràctiques, subjectivitats, capitals, xarxes de relacions i connexions que la cerca de tecnologies de reproducció assistida i d’interrupció de l’embaràs, així com l'adopció-, funcionen de manera global i transnacional. 

Aquest Congrés pretén reunir membres de REPROMOB i altres investigadorxs per reflexionar sobre la interacció entre les mobilitats reproductives i els canvis en els paisatges reproductius a tot el món. 

Els principals temes del Congrés són: 1) Canvis legals, mobilitats reproductives i experiències d'atenció en la salut; 2) Navegar les mobilitats reproductives com a investigadorxs compromesxs: reptes morals, metodològics i polítics. 

Idiomes: Castellà, Anglès (no hi haurà un servei de traducció simultània)  

Enllaç: Feu clic aquí per unir-vos a la reunió 

ID de la reunió: 342 069 323 322; Clau d'accés: zRdUM7 

Dins de