Parc de Recerca

Actualitat

Ideen un GPS bronquial per a la detecció precoç del càncer de pulmó

Ideen un GPS bronquial per a la detecció precoç del càncer de pulmó

Investigadors de la UAB, del CVC i de l'Hospital de Bellvitge - Idibell han desenvolupat una tecnologia per a la realització de biòpsies que permet moure's per dins dels bronquis dels pacients seguint una ruta planificada i localitzada amb tècniques de realitat augmentada, videojocs i modelatge en 3D.

+

Jocomunico, l'app que parla amb naturalitat

Joan Pahisa, doctorand de la UAB, amb el suport de Telefònica i el Parc de Recerca UAB ha desenvolupat Jocomunico, una aplicació que permet a les persones que tenen problemes en la parla, a conseqüència de paràlisi cerebrals o autisme sever, comunicar-se gràcies a un sistema de pictogrames.

+

El Parc de Recerca UAB impulsa la segona edició del Programa Engega!

El Programa Engega! és un iniciativa formativa per ajudar als investigadors del campus de la UAB a generar solucions de mercat per al sector de l'eficiència energètica. El 30 de gener a les 16h tindrà lloc a l'edifici Eureka una sessió informativa per explicar tots els detalls del programa.

+

L'eurodiputat Francesc Gambús visita el Parc de Recerca UAB

L'eurodiputat Francesc Gambús, membre de la Comissió de Medi Ambient del parlament Europe, ha visitat el Parc de Recerca UAB per conèixer les capacitats de la recerca en mediambient i sostenibilitat del campus de la UAB i els projectes que s'estan desenvolupant.

+