Filologia

Composició del fons

El fons sobre filologia de què disposa la Biblioteca d’Humanitats és molt ampli i variat i es troba repartit per diferents espais de la Biblioteca.

A la segona planta trobareu la major part de materials de la secció de filologia (tots els llibres tenen un topogràfic que comença per 8) però cal tenir en compte que una part important es troba en un dipòsit (fullets, tesis, llibres publicats abans de 1950). El material publicat en format no llibre (CD-ROM, CD, microfitxes, microfilms, DVD, etc.) es pot consultar a la Mediateca o a la Sala d’Informació Electrònica i les publicacions periòdiques es troben a la Sala de Revistes (Edifici B).

A la tercera planta de la biblioteca hi podeu trobar:

  • la Secció Asiàtica amb tots els llibres que parlen sobre Àsia i també els llibres escrits en japonès, xinès i coreà.
  • la secció de referència amb diccionaris especialitzats en diferents llengües.
  • la secció d’autoaprenentatge de llengües.

Per veure la disposició dels documents a la biblioteca podeu consultar els topogràfics, tant de Lingüística com de Literatura.

Al catàleg podeu consultar el fons digital referent a la filologia, tant llibres electrònics, com revistes electròniques i bases de dades. També podeu consultar Trobador+, el portal d’accés als recursos electrònics de les biblioteques de la UAB.

Us proposem una sèrie de guies generals que us ajudaran a trobar els materials de la biblioteca:

Guia de la Biblioteca d’Humanitats

Guia del préstec

Com trobar documents al catàleg de les biblioteques UAB

Hi ha moltes altres guies d’ajuda que ofereix el Servei de Biblioteques UAB.