Art i Música

Composició del fons

El fons que fa referència a Art i Música i matèries afins de què disposa la UAB es troba majoritàriament a la Biblioteca d’Humanitats, que reparteix el seu fons en dos edificis diferenciats:

D’una banda, trobarem els títols de publicacions periòdiques a la Sala de Revistes, Edifici B (davant de l’Auditori).

De l’altra, a la planta segona de la Biblioteca d’Humanitats (Edifici L) hi trobem les monografies corresponents a les matèries d’Art (Estètica i Filosofia de l'Art, Museologia, Iconografia, Col·leccionisme...etc.) així com d'Història de l'Art, que seguint la classificació que es fa servir ocupen el número 7. Pel que fa a les monografies de música les podeu trobar a la tercera planta de la biblioteca, agrupades sota el número 78. Podeu veure la disposició del fons de música tant per monografies com per partitures i discs compactes.

El fons digital accessible en línia el podeu consultar a través del catàleg, ja siguin llibres electrònics, revistes electròniques, bases de dades... També disposeu de Trobador+, portal d’accés als recursos electrònics de les biblioteques de la UAB.

Us recomanem la Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic i la Col·lecció de llibres de música de Manuel Romero-Fiol (enllaços)

Us proposem una sèrie de guies generals que us ajudaran a trobar els materials de la biblioteca:

Guia de la Biblioteca d’Humanitats

Guia del préstec

Com trobar documents al catàleg de les biblioteques UAB

Hi ha moltes altres guies d’ajuda que ofereix el Servei de Biblioteques UAB.