Cursos d'idiomes i ajuts per al personal acadèmic

Imatge cursos pdi primer semestre 2022-2023

Si ets personal acadèmic de la UAB consulta els cursos d’idiomes i els ajuts lingüístics que tens disponibles. Matrícula oberta.

06/09/2022

El Servei de Llengües – UAB Idiomes Campus ofereix al personal acadèmic de la UAB cursos gratuïts i específics per al professorat que vulgui millorar l'anglès i el català.

Anglès:

Presenting Research: curs orientat a reforçar les habilitats dels aprenents per poder fer exposicions en llengua anglesa en sessions de treball, tallers, jornades o congressos. Inici: 25 d'octubre.

Advanced Presenting Research: curs orientat a ajudar al PDI a millorar la redacció i la impartició de una conferència. S'hi presta atenció especial als diferents apartats d'una conferència i als problemes que poden sorgir en l'escriptura i l'edició dels materials que es projecten. Inici: 12 de desembre.

Research Papers: curs orientat al desenvolupament de les habilitats necessàries per redactar articles científics en anglès. S’hi tracten qüestions relacionades amb el vocabulari i amb les estructures gramaticals i sintàctiques correctes i adequades. Inici: 1 de desembre.

English for Teaching Purposes: curs de capacitació del professorat universitari perquè pugui impartir assignatures en anglès. Inici: 1 de desembre.

Preparació de l'Examen de Capacitació per a la Docència en Anglès per al PDI: sessions per a preparar-se per fer l’examen universitari que acredita les competències lingüístiques necessàries per dur a terme l’activitat docent en llengua anglesa a la universitat. Inici: 18 de gener.

Català

Preparació per a la prova de Suficiència de català per a PDI: orientar els aprenents sobre les característiques de la prova per a l’obtenció del certificat de suficiència de llengua catalana per a PDI. Inici: 13 de gener. 

La UAB també té obertes convocatòries d’ajuts lingüístics per al professorat, per tal de contribuir a millorar el seu coneixement de llengües estrangeres i la docència en anglès:

El Servei de Llengües es posa a la vostra disposició per resoldre qualsevol qüestió relacionada amb les convocatòries.

La matrícula es fa en línia. Si necessites fer una prova de nivell per a accedir a un dels nostres cursos, recorda que és gratuïta i que la pots fer presencialment o en línia. 

Tens dubtes? Truca’ns al 93 581 13 25 o envia’ns un correu a l’adreça s.llengues.info@uab.cat.

 

 

 

Notícies relacionades

Imatge Matrícula Oberta 2n Semestre curs 2022-2023

Nous cursos d'idiomes

Matrícula oberta per als cursos d’idiomes del segon semestre. T'oferim una oferta de cursos adaptada a les teves necessitats acadèmiques i professionals.

Totes les notícies