Cursos d'idiomes i ajuts per al personal acadèmic

Imatge notícia cursos ajuts pdi 2020

Si ets personal acadèmic de la UAB consulta els cursos d’idiomes i els ajuts lingüístics que tens disponibles. Matrícula oberta.

13/09/2021

El Servei de Llengües – UAB Idiomes Campus ofereix al personal acadèmic de la UAB cursos gratuïts i específics per al professorat que vulgui millorar l'anglès i el català.

Anglès telepresencial:

Presenting Research: curs orientat a reforçar les habilitats dels aprenents per poder fer exposicions en llengua anglesa en sessions de treball, tallers, jornades o congressos. Inici: 18 i 19 d’octubre

Advanced Presenting Research: curs orientat a ajudar al PDI a millorar la redacció i la impartició de una conferència. S'hi presta atenció especial als diferents apartats d'una conferència i als problemes que poden sorgir en l'escriptura i l'edició dels materials que es projecten. Inici: 2 de desembre.

Research Papers: curs orientat al desenvolupament de les habilitats necessàries per redactar articles científics en anglès. S’hi tracten qüestions relacionades amb el vocabulari i amb les estructures gramaticals i sintàctiques correctes i adequades. Inici: 18 i 19 d’octubre.

Advanced Research Papers: curs d'aprofundiment sobre l'article científic o paper. S'hi consoliden i desenvolupen les habilitats necessàries per redactar articles científics en anglès. Inici: 13 de desembre. 

English Pronunciation for Teachers: curs per millorar aspectes de pronunciació i prosòdia en anglès. Inici: 10 de gener.

English-Medium Instruction (manteniment): curs de manteniment de les competències bàsiques per poder impartir assignatures universitàries en anglès. Inici: 15 de febrer.

Communicating Science: curs enfocat a la producció general de textos academicocientífics tant en llengua oral com en llengua escrita en llengua anglesa que s'adequa a les necessitats dels aprenents. Inici: 19 d'abril.

Català telepresencial

Preparació per a la prova de Suficiència de català per a PDI: orientar els aprenents sobre les característiques de la prova per a l’obtenció del certificat de suficiència de llengua catalana per a PDI. Inici: 14 de gener. 

La UAB també té obertes convocatòries d’ajuts lingüístics per al professorat, per tal de contribuir a millorar el seu coneixement de llengües estrangeres i la docència en anglès:

El Servei de Llengües es posa a la vostra disposició per resoldre qualsevol qüestió relacionada amb les convocatòries.

La matrícula es fa presencialment al Servei de Llengües-UAB Idiomes Campus reservant cita. Si necessites fer una prova de nivell per a accedir a un dels nostres cursos, recorda que és gratuïta i que la pots fer presencialment o en línia. 

Tens dubtes? Truca’ns al 93 581 13 25 o envia’ns un correu a l’adreça s.llengues.info@uab.cat.

 

 

 

Notícies relacionades

Imatge Exàmens Gener 2022

Certifica el teu nivell d'idiomes

Aquest gener pots acreditar el teu nivell d’anglès, francès o italià amb la convocatòria d'exàmens d’UAB Idiomes Campus. Matrícula oberta. 

Imatge curss segon semestre 2021-2022

Nous cursos d'idiomes

Matrícula oberta per als cursos d’idiomes del segon semestre. T'oferim una oferta de cursos adaptada a les teves necessitats acadèmiques i professionals.

Totes les notícies