Certifica el teu nivell d'idiomes

Imatge Exàmens Gener 2022

Presenta’t a la convocatòria d’exàmens de gener de 2022 i aconsegueix el teu certificat. Matrícula oberta fins al 17 de gener.

13/01/2022

Aquest gener oferim exàmens a la comunitat universitària, a professionals i a qualsevol persona (a partir de 16 anys) que vulgui o necessiti acreditar el seu nivell d'anglès, francès o italià.

Els exàmens tindran lloc entre el 27 de gener i el 4 de febrer. Consulta els dies i horaris concrets de cada idioma en aquests enllaços:

  • Anglès: examen multinivell que et permet obtenir un certificat dels nivells B1, B2 o C1.
  • Francès: nivells A1 i A2.
  • Italià: nivell A1.

La inscripció és en línia i està oberta fins al 17 de gener. 

Tots els exàmens del Servei de Llengües permeten obtenir un certificat acreditatiu del nivell de llengua en relació amb el Marc europeu comú de referència per a les llengües, el MECR. Els nostres certificats de nivell són certificats universitaris, i són reconeguts per totes les universitats catalanes, la Generalitat de Catalunya i moltes empreses i entitats. Són vàlids per reconèixer crèdits a la UAB, per acreditar el requisit del nivell B2 de tercera llengua i per accedir als màsters de les universitats de Catalunya que demanen un nivell de llengua. 

 

Notícies relacionades

Imatge exàmens setembre 2022

Certifica el teu nivell d'idiomes

Acredita el teu nivell d’alemany, anglès, francès o italià amb la convocatòria d'exàmens de setembre d'UAB Idiomes Campus. Matrícula oberta!

Totes les notícies