Màsters de Matemàtiques de la UAB


Màsters coordinats pel Departament de Matemàtiques de la UAB

Modeling for Science and Engineering (màster oficial, 60 crèdits)
 
L’objectiu del màster Modeling for Science and Engineering és donar als estudiants eines matemàtiques i computacionals per a tractar diferents tipus de problemes científics i tecnològics.

A banda de les tres especialitats de Modelització dels cursos anteriors, per al curs 2014-2015 n’hem introduït dues de noves: la de Científic de Dades i la de Recerca Matemàtica.

 
MasterModelitzaci�
Matemàtiques per als Instruments Financers (màster propi, 66 crèdits)
 
El Mestratge de Matemàtiques per als Instruments Financers va néixer l'any 1998 a partir de la relació entre el Departament de Matemàtiques de la UAB, el Centre de Recerca Matemàtica i diverses empreses financeres, entre les quals cal destacar la Borsa de Barcelona.

L'objectiu és formar especialistes capaços de desenvolupar nous productes financers, segons les necessitats del moment. El Mestratge està dissenyat per a joves amb talent matemàtic, tant si la seva formació prové de graus de Matemàtiques, Estadística, Física, Economia, com d'enginyeries o titulacions equivalents. Els especialistes que estem formant tenen avui una gran acceptació en el mercat laboral. 
MathMods  (Màster Erasmus Mundus, 120 crèdits)
 
MathMods és un màster de modelització matemàtica ofert conjuntament per cinc universitats europees.  Es tracta del primer màster de matemàtica aplicada finançat per la Unió Europea des del 2007 a través del programa Erasmus Mundus. com a objectiu proporcionar als estudiants una educació intercultural mentre es familiaritzen amb  amb la teoria i les aplicacions dels models matemàtics en l'enginyeria.

 

 

 

 

 

English Español

 

 

Ajuts, Beques i Convocatòries Obre el cercador i perfila la teva cerca!

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament de Matemàtiques
Edifici C Facultat de Ciències
08193 Bellaterra (Barcelona)
TEL +34 93 581 13 04
FAX +34 93 581 27 90

d.matematiques@uab.cat
web

 

 

 

 

2021 Universitat Autònoma de Barcelona