Imatge dissabtes

El curs 1999/2000 es va inaugurar el cicle de conferències Trobades amb secundària que va esdevenir el que ara anomenem Dissabtes de les Matemàtiques. Aquest nou format va començar el curs 2003/2004. Després de tants anys els Dissabtes de les Matemàtiques ja són un clàssic i, en cada edició, més d'un centenar d'estudiants de batxillerat, els seus professors, monitors i d'altres fans de les matemàtiques tenen l'oportunitat de participar en aquesta experiència.

Mitjançant aquestes activitats, el Departament de Matemàtiques de la Universitat Autònoma de Barcelona, vol mostrar quina és la presència de les matemàtiques en el món actual i compartir la passió per aquesta ciència.

Enguany, com en anys anteriors les sessions es realitzaran a la Sala d’Actes de la Facultat de Ciències. L’activitat consta de 4 sessions (4, 11, 18 i 25 de març de 2023).

L'estructura de la primera de les quatre sessions és especial perquè es fa conjunta amb el Departament de Física. En aquest cas a les 10h comença la conferència de Física i a continuació la dissertació de Matemàtiques.
A la resta de sessions recuperarem l’estructura de xerrada a les 10, amb preguntes i comentaris al final de la conferència. Després d’un descans hem previst la realització dels tallers habituals per posar en pràctica alguns dels conceptes tractats a les xerrades.

La majoria de les conferències són impartides per professors que són o han estat membres del Departament de Matemàtiques.

Si el tema tractat en alguna de les sessions és del teu interès pensa que a través del Programa Argó de la Universitat Autònoma de Barcelona pots demanar suport al nostre Departament per a fer un treball de recerca al teu Centre sobre qüestions relacionades. 


Coordinador: Xavier Xarles, secundaria@mat.uab.cat

Pot ser que el teu navegador bloquegi el formulari d'inscripció per motius de seguretat. De ser així, hauràs de desbloquejar-ho (ex. Firefox a la barra de navegació). Si segueix persistint el problema, posa't en contacte amb nosaltres per solucionar-ho: secundaria@mat.uab.cat.

Pot ser que el teu navegador bloquegi el formulari d'inscripció per motius de seguretat. De ser així, hauràs de desbloquejar-ho (ex. Firefox a la barra de navegació). Si segueix persistint el problema, posa't en contacte amb nosaltres per solucionar-ho: secundaria@mat.uab.cat.
El teu navegador no suporta iframe. Pots accedir a aquesta informaci&oacute amb aquest enllaç.

Arxius de les presentacions:

Més informació sobre edicions anteriors.
MATUAB Divulga Subscriu-te, i rebràs informació sobre les activitats organitzades pel departament

 

Orientació Universitària Adreçades a estudiants de batxillerat i de cicles formatius de grau superior

 

UAB Divulga Revista de divulgació científica de l'Autònoma

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament de Matemàtiques
Edifici C Facultat de Ciències
08193 Bellaterra (Barcelona)
TEL +34 93 581 13 04
FAX +34 93 581 27 90

d.matematiques@uab.cat
web

 

 

 

 

2023 Universitat Autònoma de Barcelona