Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Tutoresport UAB

L'esport a la Vila Universitària

Vila Universitària està situada al campus de la UAB,  just al costat de la Via Verda del Vallès, i compta tant amb espais naturals per practicar esport a l'aire lliure com amb  diverses instal·lacions esportives per practicar esport individual o en equips. La pista de bàsquet, el camp de vòlei-platja, les taules de ping-pong, i el camp de futbol, són els espais escollits per molts i moltes residents i no residents per passar les estones de lleure, sobretot a les tardes. També el curs 2020-2021 s’ha instal·lat un equipament de cal·listènia que cada vegada va guanyant més adeptes, ampliant així l’oferta d’instal·lacions esportives que la Vila ofereix per facilitar la socialització o l’oci saludable. 

A banda de la pràctica esportiva en les instal·lacions mencionades, val a dir que la Vila i el Parc Natural de Collserola estan a tocar, així que és habitual trobar-se gent fent esport pels camins verds del Campus. Els mateixos residents aprofiten aquest entorn natural i formen grups per gaudir-lo practicant running, fent excursions o passejant.

Els mesos d'estiu Vila obre als i les residents la piscina, instal·lació que sembla ser la preferida, tant per nadar una mica com per reposar prenent el sol