Màster oficial en Paleobiologia i Registre Fòssil / Paleobiology and Fossil Record

Excepcionalment el curs 21/22 no s’obriran places d’accés al màster.

Informació general

 • Interuniversitari
 • Crèdits: 60 ECTS
 • Inici de la preinscripció 10/01/2020
  Veure el calendari
 • Places: 25 places
 • Preu: 27,67€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2021-2022.
  66€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2021-2022.

 • Idioma: Anglès (85%) i Castellà (15%)
 • Centre docent: Facultat de Ciències

Si sempre t’han atret els dinosaures, l’origen dels nostres avantpassats o la vida en el passat, en general, aquest màster et proporcionarà les competències professionals per accedir al món de la paleontologia.

Aquests estudis compten amb un professorat variat, expert de primera línia en diferents camps de la paleontologia, tant pel que fa a la recerca com en relació amb altres àmbits de desenvolupament tècnic.

L’objectiu és que els estudiants assoleixin els coneixements necessaris per poder analitzar i entendre els fòssils de diferents organismes, aplicant les tècniques més adients i innovadores en cada cas.

La diversitat d’activitats i el reduït nombre de places (màxim 25) permet fer un seguiment personalitzat de cada estudiant i potenciar-ne les habilitats per aconseguir perfils professionals competents en diferents àmbits.

El màster s’imparteix en anglès i té un caire internacional, fet que el diferencia de la resta de títols semblants a l’Estat, i es potencia així la projecció internacional dels estudiants tan bon punt aconsegueixen la titulació.

Testimonis

Universitat coordinadora:

Universitat Autònoma de Barcelona

Universitats participants

Universitat de Barcelona

Institucions participants:

Institut Català de Paleontologia

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Màster Oficial - Paleobiologia i Registre Fòssil / Paleobiology and Fossil Record Accedir a l'apartat de El màster en xifres