MÓster Oficial - Formaciˇ de Professorat d'Educaciˇ SecundÓria Obligat˛ria i Batxillerat, Formaciˇ Professional i Ensenyament d'Idiomes (Especialitat de MatemÓtiques)

Presentaciˇ

El màster de Formació del Professorat d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyaments d'Idiomes és un màster d'orientació professional imprescindible per a exercir la docència en l'educació secundària obligatòria, el batxillerat i la formació professional, que substitueix l'antic certificat d'aptitud pedagògica (CAP).

El curs 2013-2014 s'inicia el Màster de Formació del Professorat de Secundària de Matemàtiques amb caràcter interuniversitari, amb la participació de les universitats següents: UAB, UB, UOC, UPC i UPF. La coordinació del màster correspon a la Universitat Autònoma de Barcelona i les classes s'impartiran a la Universitat Pompeu Fabra, al Campus de La Ciutadella.

Consulteu en aquest enllaç més informació relacionada amb aquest màster.

Sessió Informativa del Màster (prèvia a la preinscripció): 05 de setembre de 2019, a les 16h., a l'aula 40.006 (Edifici Roger de Llúria, Campus Ciutadella, Universitat Pompeu Fabra. C/ Ramon Trias Fargas 23, Barcelona).

La data de la PAP (Prova d'Accés a l'especialitat de Matemàtiques) serà dilluns 16 de setembre de 2019, a les 16h., a l'aula 40.012 (Edifici Roger de Llúria, Campus Ciutadella, Universitat Pompeu Fabra. C/ Ramon Trias Fargas 23, Barcelona)

Sortides professionals

Aquest màster constitueix un requisit per a l'accés a la funció docent en els diferents nivells de l'educació secundària i substitueix els títols que existeixen (CAP i CCP). Per tant, la realització d'aquest màster és l'única via per esdevenir professor d'educació secundària obligatòria, de batxillerat i de formació professional, tant en centres públics com en privats.

L'objectiu principal del màster és capacitar els estudiants per ser professors de secundària, és a dir, per poder ensenyar la matèria de matemàtiques i per actuar com a educadors, mitjançant l'exercici de la funció tutorial.

Recomanem als alumnes amb estudis de fora de l’Espai Europeu d’Educació Superior sense la titulació d’accés al màster homologada que us poseu  en contacte amb el Col·legi Professional corresponent per conèixer els requisits necessaris per exercir professionalment a l’estat espanyol.

Pla d'acciˇ tutorial

Pla acciˇ tutorial

Horaris

Consulta aquí els horaris dels mòduls.

Campus virtual i altres espais

Enllaça des d’aquí als serveis de l'Oficina Autònoma Interactiva Docent.

Equipaments

Podeu obrir des d'aquí el document amb la informació dels equipaments de la titulació.

Material recomanat a l'estudiant

Consulta aquí el material recomanat a l'estudiant
 

Interuniversitari

120 places
Presencial
CrŔdits: 60 ECTS
Inici de la preinscripciˇ 09/09/2019
Veure el calendari
Preinscripciˇ tancada
Preu: 41,17€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2019-2020.
66€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2019-2020.
Inici de curs 07/10/2019
Centre: Facultat de CiŔncies de l'Educaciˇ
https://www.uab.cat/ciencies-educacio/

Les classes es realitzaran a la Universitat Pompeu Fabra, Campus de la Ciutadella, en horari de tarda (de 16 a 20:30h) i en horari de matí (de 9 a 13:30h), d'acord amb el calendari establert.
Idioma:CatalÓ (100%)
Universitat coordinadora:Universitat Aut˛noma de Barcelona
Altres universitats participants:Universitat de Barcelona
Universitat Oberta de Catalunya
Universitat Politècnica de Catalunya
Universitat Pompeu Fabra

Si tens dubtes o vols mÚs informaciˇ pots omplir el formulari segŘent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebrÓs un correu de confirmaciˇ de la teva peticiˇ