Màster Oficial - Logística i Gestió de la Cadena de Subministrament / Logistics and Supply Chain Management

Presentació

El màster de Logística i Gestió de la Cadena de Subministrament pretén donar una resposta acadèmica adequada a una necessitat identificada de professionals ben formats en un sector crucial per a l'economia europea. El màster té com a objectiu principal la formació de professionals capaços de prendre decisions en Logística i Gestió de la Cadena de Subministrament, a partir d’aspectes operatius, tàctics i estratègics considerades des d'una perspectiva integral, impartint assignatures relacionades amb la tecnologia, l'enginyeria i els negocis.

El màster de LGCS s'adreça a tots els graduats que vulguin aprofundir els seus coneixements en l'àmbit de la Logística i Gestió de la Cadena de Subministrament. Proporciona una perspectiva internacional i intercultural i posa especial èmfasi en metodologies i tècniques capaces de gestionar dades empresarials, dades financeres i dades d'enginyeria per tal de trobar solucions eficaces que tractin qüestions estratègiques, tàctiques i operatives des d'una perspectiva integradora.

El programa de LGCS dóna resposta a una necessitat en l'economia actual de professionals ben formats en el camp de la logística i la cadena de subministrament mitjançant la identificació de les bases comunes i dels fonaments necessaris per a adaptar-se a les habilitats d'aprenentatge i les competències que requereix el mercat de treball en aquest sector. D'altra banda, la dimensió europea del màster adquireix una gran rellevància donat que el LGCS representa en essència l'organització i realització de fluxos inter-organitzacionals i, sovint, transnacionals (de béns, serveis i informació relacionada). La mobilitat d'estudiants i professors contribueix a inculcar els graduats d’ aquesta visió transnacional cabdal.

Sortides professionals

 • Planificador de materials
 • Planificador de compres
 • Planificador de distribució
 • Gerent de logística
 • Gestor de compres
 • Estrateg de cadenes de subministrament
 • Planificador de producció
 • Planificador de transport
 • Desenvolupador de programari
 • Gerent de la cadena de subministrament
 • Director de projectes de logística
 • Consultor en logística i gestió de la cadena de subministrament

Horaris

Als màsters oficials de la UAB majoritàriament es realitzen les classes presencials en horari de tarda, a partir de les 15 hores, de dilluns i divendres. Segons el semestre poden ser tots els dies de la setmana o només alguns. Normalment, s'estableixen els horaris semestrals intentant que les classes estiguin concentrades en dos o tres dies a la setmana

Interuniversitari

30 places
Presencial
Crèdits: 120 ECTS
Inici de la preinscripció 11/01/2019
Veure el calendari
Preinscripció oberta
Preu: 60€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2018-2019.
75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2018-2019.
Centre: Escola d'Enginyeria
https://www.uab.cat/escola-enginyeria/
Idioma:Anglès
Universitat coordinadora:Universitat Autònoma de Barcelona
Altres universitats participants:Riga Technical University, Latvia
Technische Hochschule Wildau, Germany

Si tens dubtes o vols més informació pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebràs un correu de confirmació de la teva petició

Web del màster http://www.master-lscm.eu/