Màster Universitari en Història Contemporània

Màster d’especialització científica i metodològica en història contemporània a partir dels corrents historiogràfics i temàtics més avançats en la recerca històrica i en la seva difusió

Informació general

  • Interuniversitari
  • Inici de curs 07/10/2024
  • Inici de la preinscripció 12/01/2024
    Veure el calendari
  • Estat de la preinscripció: Oberta
  • Preu: 27,67€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2023-2024.
    66€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2023-2024.

  • Centre docent: Facultat de Filosofia i Lletres

Aquest màster t’interessa si vols formar-te com a historiador o historiadora i adquirir  els coneixements i les tècniques necessaris per a la recerca en història, i fer treballs i síntesis sobre la societat contemporània. Uns estudis avançats en l’àmbit científic i metodològic que et permetran convertir-te en un historiador o historiadora, o en qualsevol professional en altres camps en què el coneixement històric és essencial:  l’ensenyament, el periodisme, la museística, l’animació cultural i turística, l’edició, l’anàlisi social i política i tants altres àmbits.

El màster és interuniversitari i hi participen vuit universitats, cosa que el converteix en el màster més potent de l’Estat i et dona un currículum de prestigi. Pots cursar-lo sencer a la UAB o fer algunes assignatures en altres universitats participants gaudint de la mobilitat interuniversitària. Alhora, és un màster flexible i compatible amb la vida laboral que pots cursar en un curs o en dos.

Es fomenta la participació activa a les classes, l’intercanvi d’idees i una aproximació científica i metodològica molt innovadora.

Qualitat

Més informació