Māster Oficial - Fisioterāpia de l'Esport i Readaptaciķ de l'Activitat Física

Presentaciķ

El màster en Fisioteràpia de l'Esport i Readaptació a l'Activitat Física especialitza al profesional per donar solució a totes aquelles patologies generades per la pràctica esportiva tant a nivell d'oci, amateur, com a professional.

El màster aprofundeix en:

 1. Disseny de protocols en la prevenció i el tractament de les lesions.
 2. Una sòlida formació en el camp de la recuperació i readaptació a l'activitat física i la pràctica esportiva, que es realitza tant a la consulta o clínica, com en el propi camp o terreny de joc.
 3. La formació en metodologia d'investigació basada tant en l'evidència científica com en la pràctica clínica.

Cada cop es prescriu més l'exercici físic com a mesura bàsica per millorar la qualitat i l'expectativa de vida. Es practica a totes les edats i a tots els nivells, buscant mantenir un estat de salut òptim.

Els equips multidisciplinaris sol·liciten personal qualificat i especialitzat que solucioni de manera diligent totes aquelles patologies que envolten a cada esport, al mateix temps que professionals que sàpiguen dissenyar programes preventius.

L'EUIF Gimbernat, adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona, conjuntament amb institucions del prestigi i reconeixement com són l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya, el Centre d'Alt Rendiment (CAR-Sant Cugat), els Serveis Mèdics del FC Barcelona i del RCD Espanyol, són una garantia d'especialització amb una orientació clarament professionalitzadora així com en adquirir competències útils per a la investigació en ciències de la salut.

Les pràctiques es realitzen en el Centre d'Alt Rendiment CAR- Sant Cugat, en els Serveis Mèdics del F.C. Barcelona i del R.C.D. Espanyol.

Sortides professionals

Un cop finalitzat el màster en Fisioteràpia de l'Esport i Readaptació a l'Activitat Física els titulats podran desenvolupar la seva activitat professional, no només en institucions esportives i altres organismes i entitats afins (centres d'alt rendiment esportiu, centres de tecnificació esportiva, clubs esportius, gimnasos, escoles, centres privats ...), sinó que la finalitat d'aquesta formació avançada en fisioteràpia esportiva és oferir, al nostre sistema sanitari, fisioterapeutes capaços d'atendre de forma eficient les necessitats terapèutiques i preventives en tots els àmbits de la salut, inclosa l'atenció primària.

Al mateix temps el fisioterapeuta estarà format en metodologia d'investigació basada en la pràctica clínica, amb l'objectiu de poder compartir i difondre el coneixement en salut i rendiment esportiu entre tècnics i professionals de l'àmbit esportiu i públic en general.

Horaris

Les classes presencials teoric-pràctiques estan distribuïdes en 8 seminaris de dilluns a divendres i de 09.00 a 20.00 hores cada dia de cada seminari.

Setmanes Màster 2015-16:

 • Del 5 al 9 d’octubre del 2015
 • Del 9 al 13 de novembre del 2015
 • Del 18 al 22 de gener de Febrer del 2016
 • Del 15 al 19 de febrer del 2016
 • Del 14 al 18 de març del 2016
 • Del 18 al 22 d’abril del 2016
 • Del 9 al 13 de maig del 2016
 • Del 6 al 10 de juny del 2016

Horari de matí i tarda

Māster Oficial UAB

60 places
Crčdits: 60 ECTS
Inici de la preinscripciķ 04/03/2019
Veure el calendari
Preinscripciķ oberta
Preu: 5.400€  (taxes d’expedició de títol no incloses).
Inici de curs 07/10/2019
Fi de curs 19/06/2020
Centre: Escola Universitāria d'Infermeria i de Fisioterāpia "Gimbernat" (centre adscrit)
http://www.eug.es/
Idioma:Castellā (85%), Catalā (5%), Francčs (5%) i Anglčs (5%)
Universitat coordinadora:Universitat Autōnoma de Barcelona

Si tens dubtes o vols més informaciķ pots omplir el formulari següent: *Camps obligatoris

Un cop enviat el formulari, rebrās un correu de confirmaciķ de la teva peticiķ

Web del māster http://www.eug.es/ca/estudis/master-universitari-en-fisioterapia-de-lesport-i-readaptacio-a-lactivitat-fisica/