Màster Universitari en Computer Vision

T'interessa la intel·ligència artificial? T'agradaria poder utilitzar les tècniques de deep learning que han revolucionat el sector els darrers anys? Et vols convertir en un expert en visió artificial? Aquest màster t'ofereix tot això... i molt més!

Informació general

Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Sessions informatives amb les direccions i coordinacions. Del 27 al 31 de maig: Inscripcions obertes!

També pots emplenar el formulari d’aquesta pàgina per demanar atenció personalitzada.

 • Interuniversitari
 • Crèdits: 60 crèdits
 • Inici de curs 30/09/2024
 • Inici de la preinscripció 13/01/2024
  Veure el calendari
 • Estat de la preinscripció: Oberta
 • Places: 30 places
 • Preu: 27,67€ per crèdit (estudiants UE o residents). Curs 2023-2024.
  75€ per crèdit (estudiants no UE no residents). Curs 2023-2024.

 • Idioma: Anglès
 • Modalitat: Presencial

 • Centre docent: Escola d'Enginyeria

T'agradaria aprendre les tècniques modernes d'intel·ligència artificial aplicades als problemes de visió artificial? T'agradaria poder abordar problemes de visió com ara la comprensió automàtica d'imatges, la reconstrucció 3D o l'anàlisi de vídeo?

Si ets llicenciat en Enginyeria, Física, Matemàtiques o similar, tens dots de programació i estàs buscant un màster al sector de la intel·ligència artificial per aprendre a dissenyar i desenvolupar solucions basades en aprenentatge profund per a un ampli ventall de problemes, no cal que busquis més. Aquest és el màster que estaves buscant! La visió artificial t'ofereix un ampli camp on experimentar totes aquestes tècniques i t'obre un gran ventall d'oportunitats laborals i de recerca en empreses i laboratoris d'alta tecnologia.

Per què hauria de triar aquest màster?

Perquè és únic en oferir un programa complet i coherent sobre visió artificial amb 3 avantatges principals: (a) un programa actualitzat que inclou des de les eines clàssiques fins a les més modernes de deep learning; (b) una metodologia provada que permet aprendre mitjançant la resolució de projectes i (c) un entorn excepcional format per investigadors de 5 universitats capdavanteres en una ciutat apassionant que s'està convertint en un pol d'atracció tecnològica per a les empreses d'IA.

Sortides professionals

Les competències dels nostres estudiants graduats estan molt ben valorades tant per la indústria com pel món acadèmic. Els estudiants són contractats per empreses de tot el món especialitzades en visió artificial, 100 de les quals tenen seu a Catalunya, on representen un mercat de més de 100 milions d'euros. A més, l'experiència dels nostres estudiants els permet accedir fàcilment al Processament del Llenguatge Natural (PLN) i a altres camps de la intel·ligència artificial.

Alguns dels nostres estudiants graduats es decanten per realitzar una tesi doctoral, que potenciï les seves competències en un camp on aquest alt nivell de formació està molt ben valorat.

Universitat coordinadora:

Universitat Autònoma de Barcelona

Universitats participants

Universitat de Barcelona

Universitat Oberta de Catalunya

Universitat Politècnica de Catalunya

Universitat Pompeu Fabra

Informació addicional

https://mcv.uab.cat/

Qualitat

Segell d'AQU Catalunya del Màster Oficial - Computer Vision

Més informació