• Interuniversitari
  • Preu: Per determinar.

La Universitat Rovira i Virgili (URV), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC) organitzen el màster interuniversitari en Arqueologia Clàssica Aplicada. Recerca i Transferència per a la formació avançada de ciència aplicada a l'arqueologia.

El màster oficial en Arqueologia Clàssica Aplicada. Recerca i Transferència s’adreça persones titulades en l’àmbit de l’Arqueologia, els Estudis Clàssics, la Història de l’Art, la Història, l’Antropologia i l’Arquitectura, entre d’altres, que volen especialitzar-se tant en els nous camps professionals de l’arqueologia com en els sistemes d'informació geogràfica i la intel·ligència artificial aplicats a l'arqueologia del paisatge, l’arqueometria lapídia i l'arqueometria aplicada a les restes bioarqueològiques i la restitució 3D de les restes arquitectòniques.

Per mitjà de les assignatures optatives del segon quadrimestre, els estudiants poden configurar un itinerari al voltant de:

  • L’Arqueologia del Paisatge
  • L’Arqueologia de l’Arquitectura
  • L’Arqueologia del la Cultura Material

Les tres institucions que impulsen la titulació, la URV, la UAB i l'ICAC, col·laboren des del 2006 en la formació especialitzada en arqueologia clàssica aportant-hi la seva expertesa i un equip de professorat altament qualificat.

Coordinació:
Joaquim Pera Isern (Joaquim.pera@uab.cat)

Informació addicional

https://www.urv.cat/ca/estudis/masters/oferta/arqueologia-classica-aplicada/

Qualitat

Més informació