Màster Universitari en Història Econòmica

Orienta cap a la recerca preparant professionals per resoldre els diferents problemes relacionats amb el desenvolupament econòmic de la societat a partir de l’ànàlisi dels fets econòmics històrics

Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats UAB

Sessions informatives amb les direccions i coordinacions. Del 26 de febrer a l'1 de març: Inscripcions obertes!

També pots emplenar el formulari d’aquesta pàgina per demanar atenció personalitzada.

  • Interuniversitari
  • Crèdits: 60 crèdits.
  • Preu: Poseu-vos en contacte amb la universitat coordinadora.

Tens interès per entendre el desenvolupament econòmic a llarg termini i les desigualtats que ha generat? Aquest màster interuniversitari et facilitarà la formació per estudiar els fenòmens que condicionen el desenvolupament econòmic i entendre les dinàmiques del seu funcionament.

El máster d’Història Econòmica és un màster interuniversitari de la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona, que s’orienta cap a la recerca: vol preparar investigadors capaços d’analitzar, comprendre i resoldre problemes relacionats amb el desenvolupament econòmic de les societats a partir de l’anàlisi dels fets econòmics històrics. Així mateix, vol crear coneixement en les àrees de la història econòmica i del desenvolupament econòmic a llarg termini.

Per aconseguir aquests objectius generals, elmàster ofereix a l’estudiant un coneixement ampli dels instruments avançats (teòrics i empírics) de l’anàlisi econòmica i la perspectiva històrica necessària per comprendre, analitzar i resoldre problemes relacionats amb el desenvolupament econòmic de les societats.
 

Sortides professionals

Els estudiants desenvolupen les capacitats genèriques i específiques necessàries per convertir-se en professionals capaços de dur a terme tasques de recerca de qualitat en universitats o centres de recerca, tant públics com privats. Els estudiants que no optin pel doctorat i prefereixin prosseguir com a professionals en l'Administració pública, l'empresa o el tercer sector estaran preparats per elaborar treballs amb un component de recerca important, com els que es duen a terme en consultories o serveis d'estudis, i per portar a terme tasques d'assessorament econòmic a governs, organismes no governamentals de cooperació econòmica i institucions públiques i privades.

Universitat coordinadora:

Universitat de Barcelona

Universitats participants

Universitat Autònoma de Barcelona
 

Informació addicional

https://www.ub.edu/portal/web/economia-empresa/masters-universitaris/-/ensenyament/detallEnsenyament/8100907

Qualitat

Més informació