MÓster oficial en Formaciˇ de Professorat d'Educaciˇ SecundÓria Obligat˛ria i Batxillerat, Formaciˇ Professional i Ensenyament d'Idiomes (Especialitat de MatemÓtiques)

Coordinades per la UAB, cinc universitats catalanes ofereixen un màster que desenvolupa les competències professionals teòriques i pràctiques necessàries per ser un bon professor de matemàtiques

MÓster Oficial - Formaciˇ de Professorat d'Educaciˇ SecundÓria Obligat˛ria i Batxillerat, Formaciˇ Professional i Ensenyament d'Idiomes (Especialitat de MatemÓtiques)

Fira virtual de mÓsters i postgraus UAB: ˙ltimes places!

T’agradaria poder xerrar directament amb la coordinació de cada programa per fer preguntes i resoldre dubtes? Entre el 28 de setembre i el 2 d'octubre, els màsters oficials i els màsters i postgraus propis de la UAB organitzen prop de 50 sessions informatives. Inscripció oberta!

AccÚs

Per accedir a aquest màster es requereix estar en possessió d'un títol universitari oficial espanyol o d'un altre expedit per una institució d'educació superior de l'Espai Europeu d'Educació Superior o extracomunitari que faculti al país expenedor del títol per a l'accés als ensenyaments de màster.

Requisits d'admissiˇ

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya és l’òrgan encarregat de la selecció i l’admissió d’alumnes en aquesta titulació. Per accedir al màster el futur alumnat ha de disposar d’una diplomatura, una llicenciatura o un grau i sol·licitar una preinscripció al portal d’accés a la universitat de la Generalitat de Catalunya.

El calendari es concreta cada curs. També cada curs la mateixa institució revisa quines són les titulacions concretes que permeten accedir als estudis que ofereix el màster universitari en Formació de Professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes, especialitat Matemàtiques. El pla d’estudis d’aquest màster incorpora un mòdul de complements de formació dins dels 60 crèdits que ha de cursar l’estudiant. Per això no cal cursar cap altre tipus de crèdits complementaris.

Criteris de selecciˇ

Podeu trobar tota la informació actualitzada relativa als criteris de selecció del màster a la web elaborada per la Generalitat de Catalunya